Det splitsekund det tager at forvandle et signal fra din hjerne til en konkret handling på computerskærmen er hele forskellen på succes og fiasko i gaming. Okay, det skal selvfølgelig også være det rigtige signal der afsendes, men det er ens for alle. Her er computermusen en vigtig medspiller, så det gælder om, at udstyret er i orden.

Nu sørger det nye skandinaviske spilmærke FOURZE for, at du får lækkert grej i form af den nye gamermus GM800, der byder på stærke specs krydret med smarte features. Endda til en uhørt lav pris i en gamer-verden, der ellers hurtigt kan stjæle din opsparing.

Her i artiklen kigger vi nærmere på FOURZE GM800, som du kan erhverve dig LIGE HER.

Den nye gamermus fra FOURZE forkæler din gaming uden at tømme dine lommer

FOURZE GM800 findes i farverne Jet Black, Pearl White og Cyan.

En forlængelse af din arm

Allerede ved første øjekast bemærker du musens hullede overflade. Det specielle Honeycomb-design er med til at holde vægten nede på kun 72 gram, mens hullerne desuden giver et godt og solidt greb, fordi de fungerer som ventilation til dine svedige håndflader. Hey, en heftig omgang gaming kan godt få dig til at svede lidt ekstra, det skal bare ikke påvirke præstationerne.

Så er der hele det æstetiske aspekt af hullerne, der ser rasende sejt ud, og når du smider det indbyggede RGB-lys oveni hatten, skriger det bare af lækkerhed.

Men du kommer ikke langt kun på udseende. Derfor er FOURZE GM800 forsynet med en PixArt 3389-sensor med en sensitivitet på hele 16.000 DPI, som sikrer præcision selv ved hurtige bevægelser.

Det kræver selvfølgelig, at du kan håndtere så høj en sensitivitet, men for den garvede gamer betyder det i praksis, at musen bliver en forlængelse af din arm.

KØB FOURZE GM800 HER

FOURZE er det nye skandinaviske spilmærke til seriøse gamere

Den nye GM800 gamermus holder dig skarpt kørende, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER


Se andre seje sager om: ,