Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

En splinterny iPhone er mega lækker. Og dyr. Og hård mod miljøet.

Derfor er det fedt, at du med Swappie kan få fingrene i en istandsat iPhone, som fungerer 100% korrekt og er forsynet med to års garanti, fri levering og 14 dages fri returret. Det er nemlig stadig en lækker mobil, mens den er langt billigere end normalt og endda skærer 78% af CO2 udledningen i forhold til en ny iPhone.

Jeps, det er win, win, win.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det geniale koncept.

SE MERE HOS SWAPPIE

Swappie

Testet på kryds og tværs

Når du køber en iPhone fra Swappie, kan du være helt sikker på, at du får en mobil, der fungerer præcis som den skal.

Telefonen er nemlig ikke brugt, men istandsat. Det er altså ikke som at købe fra en markedsplads, for du køber direkte fra en virksomhed med flere års erfaring og ekspertise i at istandsætte telefoner.

Alle deres iPhones gennemgår derfor en 52-trins proces, hvor uddannede teknikere kontrollerer telefonernes funktioner og komponenter én efter én. Er batteriet i fremragende stand? Knitrer højttaleren? Hvad med mikrofonen? Vises farverne korrekt? Her udskiftes eventuelle defekte komponenter og telefonen får et sidste tjek for at sikre, at alt virker.

Herefter får hver enkelt iPhone en vurdering i tre kategorier: Okay, God og Fremragende. Det er baseret på kosmetik som små ridser, for alle telefonerne virker 100% som nye.

Det garanterer Swappie, og de giver derfor to års garanti, fri levering og 14 dages fri retur. Præcis, som hvis du havde købt en helt ny iPhone.

Her er det helt geniale så, at du altså får en fuldstændig istandsat iPhone med store besparelser i forhold til normalprisen, og du kan desuden bruge den med god samvittighed. Du har nemlig aktivt valgt at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen og spare naturen for unødvendigt overforbrug, for din istandsatte iPhone fra Swappie skærer 78% af CO2 udledningen i forhold til en ny iPhone.

Hey, du skal jo have en mobil, og på den her måde sparer du penge og belaster klimaet mindst muligt, mens du stadig får en lækker iPhone.

SE MERE HOS SWAPPIE

Swappie

Spar endnu mere til Black Week

Det er nemlig rigtigt. Black Week er lige om hjørnet, og her er Swappie med på vognen, så du kan gøre et kup med din næste mobil.

Der er i forvejen masser at spare på at købe en istandsat iPhone, hvor Swappie har fra iPhone 8 til den nyeste iPhone 14 og alt derimellem. Men den får lidt et ekstra nøk opad med Black Week, så du sparer helt op til 40% af normalprisen for en ny iPhone.

Det er da en besparelse, som er til at tage og føle på, og der kommer hele tiden nye tilbud på specifikke mobiler gennem hele Black Week, så du skal slå til, før det er for sent.

Lige meget, hvilken iPhone du springer på fra Swappie, er du garanteret en telefon, der virker som ny, for der er faktisk ingen forskel fra at købe istandsat til at købe nyt, når det kommer til, hvad du er vant til.

Udover, at du sparer penge og minimerer miljøbelastningen, selvfølgelig.

SE MERE HOS SWAPPIE

Swappie


Se andre seje sager om: , ,