Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nyt, nyt, nyt. Sådan tænker mange. Men hvad nu, hvis du kunne få en ny iPhone i hånden til en brøkdel af det prisskilt, Apple forlanger.

Det er lige præcis, hvad du kan med Swappie, for de sælger professionelt istandsatte iPhones, der fungerer 100% korrekt og er forsynet med to års garanti, mens du samtidig får nøjagtigt den samme forbrugerbeskyttelse, som hvis du købte direkte fra Apple.

Det er ret smart, men hvad er egentlig forskellen på at købe en iPhone fra Swappie frem for at købe den privat via for eksempel dba?

Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor du også får et fif til at sælge din gamle iPhone.

SE MERE HOS SWAPPIE

Istandsat er lige så godt som nyt

Lad os lige få noget på det rene. Istandsat er ikke det samme som brugt.

Køber du en brugt iPhone, overtager du den som beset og må bare krydse fingre for, at alt nok virker efter hensigten. Køber du i stedet en istandsat iPhone hos Swappie, er du præcis lige så godt stillet, som hvis du havde købt den spritny.

Det betyder, at din nye iPhone har gennemgået en omhyggelig proces med 52 kvalitetstjek, der inkluderer batteri, skærm, højtaler, knapper og hele moletjavsen, så du kan være sikker på, at det hele fungerer. Kvalitetskontrollen udføres af uddannede teknikere, der udskifter eventuelle defekte elementer, så alt spiller.

Og de er så sikre på kvaliteten, at du får to års garanti og 14 dages fri retur.

Du får altså en iPhone der fungerer 100%, som den skal, mens du sparer penge i forhold til at have købt den fra Apple.

Så er der en ekstra sidegevinst, for du har meldt dig ud af den overdrevne forbrugskamp, der hersker i brug-og-smid-væk-kulturen. Det er slut med overforbrug, og din istandsatte iPhone fra Swappie sparer hele 78% af CO2 udledningen i forhold til en ny iPhone.

Jeps, det er guf for den gode samvittighed og pengepungen.

SE MERE HOS SWAPPIE

Swappies istandsatte iPhone er lige så god som en ny - bare billigere

Få penge for din gamle iPhone

De istandsatte iPhones hos Swappie skal jo komme et sted fra, og det kan du udnytte til at tjene en skilling på din gamle iPhone, der alligevel bare samler støv derhjemme i skuffen. Nej, selvom du tænker, at det er rart med en backup-mobil, kommer du ikke til at bruge den, så du kan jo lige så godt veksle den til kontanter. Og hjælpe miljøet ved at få den istandsat og få nyt liv hos en ny ejer.

Swappie vil nemlig gerne købe den, og du kan se, hvad din gamle iPhone er værd LIGE HER.

Det er gratis at få et prisoverslag, og du får desuden en forsendelsesetiket, så du bare skal pakke din iPhone godt ind og få den skippet afsted.

Og selve prisoverslaget er nemt at komme igennem, for du skal bare svare på en række spørgsmål om standen på din iPhone, der inkluderer model, lagerplads og eventuelle skader. Her kan du så lige så godt svare ærligt, for når Swappie modtager din iPhone, inspicerer de den grundigt, og hvis standen ikke er som angivet, kontakter de dig med et modbud.

Er alt, som det skal være, sætter de pengene direkte ind på din bankkonto.

Det er da let og elegant, og på den måde er du en aktiv del af det cirkulære forbrug, hvor vi får det meste ud af jordens ressourcer. Og en skilling rigere, selvfølgelig.

SE MERE HOS SWAPPIE

Swappies istandsatte iPhone er lige så god som en ny - bare billigere


Se andre seje sager om: