Denne artikel er lavet i samarbejde med Huawei, som har stillet et Watch GT2 Pro til rådighed.

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis dit spejlbillede er blevet lidt rundere her i Corona-tiden, skal du ikke tage det så tungt. Der er håb forude, og det nye Huawei Watch GT2 Pro kan hjælpe med at få gjort dig lidt lettere. Okay, du skal selvfølgelig selv levere det hårde arbejde, men fitnessurets snedige funktioner får dig i gang og holder dig motiveret, og så gør det jo heller ikke noget, at det ser skarpt ud på armen og også fungerer fint som smartwatch.

Her i artiklen kigger vi nærmere på uret, og du får lige en video med bulletpoints.

Kvalitet i top og pris i bund

Designet på Huawei Watch GT2 Pro er minimalistisk, og det er faktisk et flot ur, som overhovedet ikke bør begrænses til træningen. Du kan sagtens bruge det som et hverdagsur. Urkassen på 46,7 mm. er lavet af holdbart titanium, mens safirglasset sørger for at beskytte mod ridser, og det er ret vigtigt, når du har tænkt dig at tæske uret gennem de strabadser, som følger med en aktiv livsstil.

Når du får det på armen, oser det af kvalitet, og man kan tydeligt mærke, at byggekvaliteten er helt i top. Kanterne på uret flugter præcist, og de to knapper på siden af uret reagerer skarpt uden raslen eller slinger i valsen. Det er i hvert fald ikke til at føle, at uret kun er udstyret med et beskedent prisskilt på 2.299 kroner, for det føles meget dyrere.

Huawei Watch GT2 Pro

En personlig træner på armen

Med Huawei Watch GT2 Pro kan du selvfølgelig styre din musik, sætte en alarm, finde vej med et kompas, se vejrudsigten, styre beskeder og besvare opkald. Det er alt sammen meget godt, men uret kommer virkelig til sin ret, når det handler om sundhed og træning.

Uret er udstyret med puls-, søvn- og stressmålere til at give et ret præcist overblik over din generelle sundhed, mens de over 100 forskellige træningstilstande kan tracke udendørs- og indendørsaktiviteter på alt fra gang og løb til svømning og klatring. Det er fedt, og det er endnu federe, at du får målt maksimal iltoptagelse, så du kan se din V02 Max og dermed gøre træningen endnu mere effektiv. Okay, her er vi ude i funktioner, som virkelig sparker træningen op i gear.

Du skal selvfølgelig også have musik med i træningen, og her kan du bruge de 4 GB indbygget lagerplads til playlisterne. Det betyder, at du kan lade telefon blive i tasken eller derhjemme, og det giver jo god mening. Træning er jo “Mig-Tid”, hvor du ikke skal bekymre dig om beskeder fra kæresten eller mor.

Huawei Watch GT2 Pro

Konklusionen er altså, at hvis du skal have smidt de ekstra Corona-kilo eller bare gerne vil optimere træningen endnu mere med data, så er Huawei Watch GT2 Pro en god træningsmakker.


Se andre seje sager om: ,