Dette er sponsoreret indhold for YouSee.

Apple har lanceret iPhone 11 og iPhone 11 Pro, der med en ny chip og et nyt lydsystem er fuldt optimeret til gaming og film på deres nye gamingplatform og Apple TV+, der skal tage kampen op mod netflix. 

Derudover, så byder de nye kameraer selvfølgelig også på en lang række lækre features. 

A13 Ionic chip på iPhone 11 og iPhone 11 pro

A13 Ionic A12 chip, gjorde iPhone Xs til den smartphone med den hurtigste CPU og hurtigste GPU. Faktisk så hurtig, at eksperter forudså at de var 2 år forud for udviklingen. 

Med den nye A13 Ionic chip er Apple nu endnu længere forud, og det er der en god grund til. iPhone 11 og iPhone 11 Pro skal nemlig være de foretrukne smartphones til gaming. Med deres nye gamingplatform, får man nemlig adgang til hundredevis af helt nye spil.

Film med bedre lyd – Dolby Atmos Sound System

Det nye lydsystem er også med til at forbedre din oplevelse af film og gaming på iPhone 11 og iPhone 11 Pro, idet det eftersigende skulle give en surround sound fornemmelse. 

Det skal gøre iPhone 11 og iPhone 11 Pro til den bedste smartphone at se film fra, og understøtte deres nye streamingtjeneste, som tager kampen op mod Netflix. Når du køber den nye iPhone får du et helt års gratis abonnement med i købet. 

iPhone 11 – nyt og bedre kamera, der kan tage slowfies

Den primære forskel på den nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max er kameraet, der har tre nye og lækre funktioner, ultra wide billeder, billeder i mørke og slowmotion. 

Ultra wide kamera: Med det nye ultra wide kamera kan du få hele landskabet med, når du tager billeder fra din iPhone 11. Det kan give nogle rigtig sjove muligheder for at fotografere fra dine rejser, eller lege med vinklen i close ups. 

Billeder i mørke: tidligere har det været svært at fange stemningen ved middagsselskaber, men nu lancerer Apple deres nye iPhone kamera, som er meget mere lysfølsomt, og derfor kan tage smukke billeder, selv når det er mørkt.

Slowmotionkamera: Selfie kameraet har nu fået en slowmotion funktion, der gør det muligt for dig at tage slowmotion selfie. Det bliver sjovt at se om det er noget, vi kommer til at tage til os. I hvert fald ser det meget sjovt ud. 

iPhone 11 Pro kamera – Professionelt kamera i en iPhone

iPhone 11 Pro er for dem der bare vil have det bedste, og derfor lanceres det første professionelle kamera på en smartphone nogensinde på denne telefon. Der er ingen tvivl om at den nye Pro iPhone bliver et sjovt stykke legetøj for filmnørder og YouTubere.

Fra scenen til præsentation af telefonen, viste de en smuk sort hvid film, optaget på gaderne i mørke og noir stemning. Det er det nye lysfølsomme kamera, der gør det muligt og åbner for en lang række af muligheder, for dem der bruger deres iPhone til at optage video og lave film. 

Det nye kamera i iPhone 11 Pro Max har også en langt højere detaljeringsgrad end nogensinde før, fordi den kan tage 9 billeder på en gang, og kombinere dem til at fremhæve utrolige detaljer.

iPhone kalder deres nye kamera på iPhone 11 Pro Max, deres første professionelle kamera nogensinde. 

Farverne er tilbage i designet

iPhone 11 lanceres i 6 smukke farver der alle har et perleskær over sig. Der er en mintgrøn, en sart lilla, en retro gul, en perlehvid til pigerne og en mørkerød og en sort version til drengene. 

iPhone 11 Pro fås i 4 farver, hvoraf den eneste nye er farven Midnight green. Derudover kan den fås i farverne space grey, silver og gold. Derudover fås telefonen i to størrelser. 

Batteritiden er blevet bedre på begge nye telefoner fra Apple

Hvor lang tid en telefon kan holde strøm, er for de fleste af os en virkelig god grund til at opgradere til den nye iPhone.

iPhone 11 kan nu holde strøm i op til en hel time længere, mens iPhone 11 Pro Max nu kan holde strøm i op til 4 timer længere, end sin forgænger iPhone Xs Max.

Støv og vandafvisende

Det værste ved iPhone i gamle dage var, at vi alle gik rundt med en totalskadet skærm. Det arbejder Apple på at forbedre, og derfor bliver telefonerne mere hårdfører med generationerne.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max er de mest holdbare telefoner til dato, og kan klare at falde i swimmingpoolen ved 2 meter i op til 30 minutter, hvilket er dobbelt så dybt som iPhone Xr. 

Er det tid til en ny telefon?

iPhone Xs og iPhone Xs Max er stadig nogle rigtig gode telefoner, men hvis du bruger video og billeder meget i din dagligdag, så kan den nye iPhone 11 Max Pro være en god opdatering med deres nye Pro Kamera. 


Se andre seje sager om: ,