Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det danske audiobrand MIIEGO har siden 2010 leveret kvalitets-lyd til folk med en aktiv livsstil. Det har de gjort med stor succes, for de har vundet flere internationale priser som RED DOT og ISPO Award, og deres første hovedtelefoner AL3+ Freedom er solgt i over 100.000 eksemplarer alene i Skandinavien.

Hemmeligheden er robuste og funktionelle produkter, der er enkle og virker præcis efter hensigten: at give dig glæde og motivation, når du træner. I praksis betyder det, at du får trådløs lyd af højeste kvalitet, der kan holde til de tæsk der nu engang følger med at være aktiv, mens der selvfølgelig er beskyttelse mod regn og sved.

Det er ret fedt, at et dansk brand kan udfordre de store spillere på markedet – og endda slå dem på flere parametre.

Nu er MIIEGO så klar med endnu mere lyd-lir, som vi kigger nærmere på her i artiklen. Vi starter lige med en video herunder, hvor stifter og CEO Christian Jeppesen forklarer om sin passion for den gode lyd.

Vi har udvalgt 4 af de mest spændende produkter fra MIIEGO, men de laver faktisk også meget andet, og du kan se hele sortimentet LIGE HER.

Fællesnævneren for nyhederne er, at de er bygget til at holde dig skarpt kørende med motiverende musik, og så er det egentlig lige meget, om du er til hørebøffer, in-ear hovedtelefoner eller en boomblaster til at underholde hele crossfit-holdet. Alle trænings-behov er dækket.

Og det er ekstra fedt, at du får 30 dages gratis personlig træning med Nordic HIIT med i pakken, når du handler hos MIIEGO.

MIIEGO

MiiBLASTER XL

Den i forvejen ret stærke MiiBLASTER har fået endnu større overarme i XL-udgaven.

Her får du en ordentlig kraftkarl med Bluetooth 5.0 pakket ind i et robust design på lige knap 3,5 kilo, som selvfølgelig er IPX5-certificeret og dermed vandafvisende og regntæt. Der er desuden 8 timers batteri og USB-C  til at dele strømmen med dine øvrige gadgets, og hvis du vil have ekstra knald på musikken, kan du tilslutte 2 MiiBlaster XL med hinanden via True Wireless Stereo.

Ja, den kan spille det meste op.

Vejledende udsalgspris: 2.099 kr.

SE MERE OM MIIBLASTER XL HER

MIIGO

SIMPL GO

Her er der skåret helt ind til benet, så du får et par trådløse hørebøffer, der hverken er i vejen eller sætter begrænsninger for friheden.

Lyden er selvfølgelig i top, og med en batteritid på 16 timer løber du ikke tør lige midt i de tunge sæt. Her kan du desuden svede igennem, for med en IPX-4 certificering og et par åndbare mesh-ørepuder er der styr på komforten.

Det enkle er ofte det bedste, og SIMPL GO er fede hovedtelefoner til rimelige penge.

Vejledende udsalgspris: 499 kr.

SE MERE OM SIMPL GO HER

MIIGO

MiiBUDS ACTION II

Som testvinder i løbemagasinet Runner's World og faste følgesvende i ørerne på René Holten Poulsen, når han padler igennem på vandet har MiiBuds Action II allerede bevist, at det er kram til træningen.

Hovedtelefonerne er nemlig IPX6-certificeret og kan holde til de mest ekstreme forhold, og takket være MIIEGO's ACTION-ørekroge sidder enhederne godt fast, så du kan træne igennem uden bekymringer. Det gælder også batteritiden, for med det medfølgende etui er der hele 90 timer at rutte med, og opladningen kan du desuden klare trådløst med en CHARGE ONE by MIIEGO oplader.

Det er faktisk den perfekte træningsmakker, hvis du er til in-ear hovedtelefoner.

Vejledende udsalgspris: 899 kr.

SE MERE OM MINIBUDS ACTION II HER

Danske MIIEGO lancerer nyt lyd-lir til din træning

BOOM + BOOM ANC

Det har haglet ned med priser over MIIEGO's BOOM hovedtelefoner, som både er testvinder i magasinet iFORM, har fået 6 ud af 6 stjerner i Ekstra Bladet og er tildelt priserne RED DOT og ISPO Award.

Her er vi altså oppe på øverste hylde med fremragende lyd, udskiftelige og vaskbare ørepuder, 36 timers batteritid og IPX5-certificering.

Så kan det da godt være, at BOOM hovedtelefonerne er specialudviklet til træningen, men de klarer faktisk alle dine lyd-behov lige fra ferierne til kontoret og musikken derhjemme. Og de findes med og uden Aktiv Støjreducering.

Vejledende udsalgspris: 1.199 kr. for BOOM og 1.699 kr. for BOOM ANC

SE MERE OM BOOM HER

SE MERE OM BOOM ANC HER