Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

True Wireless er vejen frem, hvis du vil høre musik under træningen og samtidig være fri til at svede igennem. Her er der nemlig overhovedet ingen ledninger til at begrænse dig, og det er fedt. Og hvis du leder efter en stærk træningsmakker, er JBL Reflect Flow klar til at levere.

Jeg har testet de trådløse in-ear hovedtelefoner i næsten fire måneder – ja, det er grundigt – og her får du mine bulletpoints om JBL Reflect Flow.

Men først snupper vi lige en video, der viser grundfunktionerne.

Stabil lyd med let betjening

Hele pointen med musik til træningen er, at du kan løsrive dig og fokusere på at træne, mens musikken bare spiller.

Her er der ingen dikkedarer. JBL Reflect Flow sidder virkelig godt fast i ørerne, og med de udskiftelige ørepuder sikrer du et perfekt fit. Mine ører er vist meget standard, for jeg har aldrig problemer med at få in-ear hovedtelefoner til at passe, men sælgeren her på redaktionen kæmper altid med at få noget til at sidde godt i ørerne. Her satte han så bare de mindste ørepuder på, og det gjorde hele forskellen. Ja, vi er alle forskellige, så customization er vejen frem.

Selve parringen til mobiltelefonen med Bluetooth er helt problemfri, og når først musikken spiller, bliver du forkælet med en stærk lyd, hvor bassen er stor uden at mudre mellemtonerne. Det giver klar lyd, og jeg har ikke på noget tidspunkt døjet med, at forbindelsen ryger eller andre småproblemer, som kan irritere og gøre træningen ekstra hård.

Her er det så også ekstra fedt, at du aktiverer din foretrukne digitale assistent ved at trykke to gange på øreproppen, så du for eksempel kan besvare opkald eller styre musikken. Så er det lige meget, om du er til Google eller Apple. Det fungerer med begge.

Og nu vi er ved den overskudsagtige oplevelse. JBL har forsynet hovedtelefonerne med funktionerne Ambient Aware og TalkThru, som dækker over muligheden for at lukke lyden fra dine omgivelser ind. Hey, det er ikke videre sikkert at være fuldstændigt indelukket i sin egen verden, når du løber en tur i et område med meget trafik. Desuden er der jo også folk, som gerne vil have din opmærksomhed i centeret, for lige at høre, om du er færdig med maskinen, når du bare sidder og feder den. Tryk to hurtige gange på øreproppen, og så kan du føre en samtale, mens du beholder hovedtelefonerne i ørerne.

Smid så lige en batteritid på 10 timer – 20 timer ekstra med etuiet – og en IPX7-certificering oveni hatten, og så har lækker musik til træningen. Eller på kontoret og til gåturene. God lyd passer jo til alt.

JBL Reflect Flow leverer lækker musik til træningen


Se andre seje sager om: