Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du skal jo ud af sengen om morgenen, så hvorfor ikke gøre det på den mest behagelige måde. Det kan du med den nye SACKit WAKEit. Jamen, hvad er nu det for noget, tænker du sikkert. Det er såmænd noget så gammeldags som en clockradio. Men det er ikke bare en clockradio, for SACKit WAKEit vækker dig med lys, der simulerer en solopgang, mens du selvfølgelig får musik og trådløs opladning af din mobil.

Ja, det er hele 3-i-1, og her i artiklen kan du læse mere om, hvorfor det her er din nye bedste ven til at komme ordentligt ud af sengen og få en god start på dagen.

SACKit WAKEit

Drop din mobil som vækkeur

Indrømmet, jeg har selv brugt min mobil som vækkeur i mere end et årti. Den klarer jobbet, for jeg vågner jo. Her er jeg så bare tilbøjelig til at snooze flere gange, og det er vist noget, de fleste kan forholde sig til.

Derfor er det heller ikke den optimale måde at vågne på. Det er jeg faktisk selv blevet klar over ved at erstatte mobilen med en SACKit WAKEit.

Her snoozer jeg ikke. Jeg indstiller den til at vække mig på et bestemt tidspunkt og sørger samtidig for, at den stille og roligt skruer op for lyset 10 minutter før. Det er især fedt her om efteråret og den kommende vinter, hvor der jo er mørkt om morgenen, og det er virkelig noget, der gør en forskel. Jeg føler det ikke som en brat opvågning, men mere en “nu er det snart tid til at stå op” anmodning. Så ligger jeg jo bare i sengen og lige giver mig selv tid til at vågne.

Her kan du så også få clockradioen til at afspille bølgebrus, fuglekvidder eller andet white noise, men jeg foretrækker bare at høre radio. Musik er fantastisk at vågne til.

SACKit WAKEit

Skarp strøm på mobilen

Når du alligevel sover, kan mobilen jo lige så godt blive tanket med strøm. Det glemmer jeg nogle gange, men her sørger SACKit WAKEit heldigvis for at give en hjælpende hånde. Jeg lægger simpelthen bare mobilen på krydset på toppen, og så bliver den fodret med strøm. Og det er ret hurtig strøm, for med en hastighed på 10W labber den bare i sig, og det er faktisk noget, jeg bruger, selvom jeg ikke sover. Jeg giver lige mobilen en tur i opladeren, når jeg kommer hjem sidst på eftermiddagen, og så er den klar til brug.

Det er ret smart, at den trådløse oplader kommer oveni hatten.

I det hele taget, er clockradioen en ret genial fætter. Det danske design står knivskarpt med stof fra KVADRAT og ikke alt for mange dikkedarer.

SACKit WAKEit

Så er der alt det andet

Du kunne da sikkert leve fint resten af livet ved at bruge mobilen som vækkeur. Men jeg må sige, at jeg efter at have brugt SACKit WAKEit til at få en blidere start på dagen er blevet ret begejstret for konceptet. Det virker bare.

Og ja, så er der alt det andet. Med en ret fornuftig højtaler, der dog ikke spiller hele hytten op til fest, den trådløse oplader, det fede design og muligheden for at få musik fra DAB+ eller en Bluetooth-enhed, så er det altså en lækker, lille kasse, der virkelig fortjener en plads på natbordet.

Yessir, clockradioen er genopstået i en moderne version.

SACKit WAKEit


Se andre seje sager om: