Det hæderkronede HiFi-mærke Oswalds Mill Audio har de seneste 15 år produceret højtalere med heftige prisskilte på flere hundrede tusinde kroner og deres Imperia-sæt der koster en kølig million kroner. Nu bevæger de sig en smule nedad pris-stigen med introduktionen af undermærket Fleetwood Sound Co., hvor der stadig er tale om blæret lyd – bare til laverer priser.

Okay, den nye Fleetwood Sound Co. DeVille højtaler er stadig ikke en billig fornøjelse, for du skal smide 63.000 kroner for to styks, men det er da stadig mere spiseligt.

De håndbyggede højtalere findes i et væld af farvekombinationer, og du kan endda få en finish med japansk Washi papir, denim eller læder. Mulighederne er mange, og indmaden byder stadig på effektive Neodymium woofere og koniske horn af træ, mens du selv bestemmer, om der skal medfølge en fod til at stille dem op på en piedestal.

I forhold til de volddyre højtalere fra Oswalds Mill Audio får du altså stadig en snas af den eksklusive magi til uden at skulle have fat i bankrådgiveren.

Fleetwood Sound Co. DeVille


Se andre seje sager om: ,