Nå, så du har nogle gamle højtalere fra B&O, og selvom de stadig spiller så fuglene synger, ville du alligevel ønske dig, at de var udstyret med lidt moderne teknologi.

Så er der godt nyt, for B&O har lige lanceret den nye Beoconnect Core, som er en streamingboks, der forvandler klassiske B&O-højtalere til et trådløst højtalersystem. Og det virker endda til højtalere med mere end 30 år på bagen.

Filosofien hos B&O er klar:

“Vores mål er at skabe produkter, der kan holde hele livet, og Beoconnect Core er en vigtig tilføjelse til vores produktudbud, der gør det muligt for os at leve op til vores løfte om lang levetid for vores produkter. Beoconnect Core forbinder vores fortid med fremtiden og leveres med vores udskiftelige Mozart-streamingmodul, som nemt kan opgraderes til den nyeste teknologi”, siger Michael Henriksson, vicepræsident for produktmarketing hos Bang & Olufsen og fortsætter:

“Det betyder, at de produkter, som vores kunder elsker, kan bruges i mange år fremover og blive ved med at skabe mindeværdige øjeblikke”.

Derfor virker Beoconnect Core også til mere end bare højtalerne.

Der er nemlig flere tilslutningsmuligheder som Powerlink og USB, der er optimeret til højttalerne Beolab 50 og Beolab 90, mens der er line-in til pladespillere og andre kilder.

Desuden gør Beoconnect Core det muligt at tilslutte Bang & Olufsen-højttalere til tredjepartsskærme med HDMI eARC.

Det er da ret lækkert, at du kan smække en fed film på fladskærmen, og få den sublime lyd fra dine B&O-højtalere.

B&O Beoconnect Core


Se andre seje sager om: