Artiklen er sponsoreret.

Er du pjattet med den nyeste teknologi? Så vil du elske den spritnye Samsung Galaxy s22. Denne mobil har alle de funktioner, du skal bruge – og så lidt flere til. Dette er derfor telefonen for dig, der ikke blot vil have den nyeste teknologi men også noget af den bedste teknologi.

Med det nyeste skud på Samsung-stammen får du blandt andet højere hastigheder og bedre billeder. Samsung selv siger, at denne mobil er et kæmpe skridt fremad for deres mobilteknologi. Læs mere om den her.

Nye funktioner, der får dig til at tabe underkæben

Den nye Samsung Galaxy s22 har en masse nye og spændende features, som enhver tech-enthusiast vil klappe i hænderne over. Mobilen byder blandt andet på:

– Et batteri, der holder over et døgn, og en hurtigoplader på 45 watt. Så skal du ikke længere være bange for at løbe tør for strøm midt i telefonsamtalen

– Mobilen er udstyret med den dynamiske AMOLED 2X-skærm, der gør synligheden bedre. Det betyder blandt andet, at selv på en solskinsdag vil du kunne se skærmen tydeligt

– Et kamera i verdensklasse. Mobilen har blandt andet funktionen Super Steady, der dæmper rystelser af kameraet

– Integreret S Pen, som gør, at det føles, som om du skriver på papir, og du kan lynhurtigt lave notater om til tekst

– Med Air Actions funktionen har du mulighed for at betjene Samsung Galaxy s22 på afstand

– Beskyttende glas og vandafvisende design

– Split Screen så du kan have to apps kørende på skærmen

Mobilen der flytter grænserne

Den nye Samsung flytter grænserne i mobilverdenen. s22-serien sætter en helt ny standard for lys, tid, design og ydeevne. Det er mere end blot en mobil; det er en oplevelse og en del af fremtiden. Den har alt, hvad du på nogen måder kan forvente af en ny smartphone.

S22-serien kommer i tre modeller: Samsung Galaxy s22, s22+ og s22 Ultra. Ligegyldigt hvilken af de tre modeller du vælger, får du en smartphone i topklasse med alle ovenstående funktioner og et lækkert design.

Kameraet over alle kameraer

Den nye Samsung Galaxy s22-serie har et helt formidabelt kamera. Kameraet har en lysfølsom sensor, der gør, at du kan fange hver eneste detalje i billedet – uanset hvordan lyset er. Hovedkameraet er på 50 MP, og kameraet er så godt, at du kan tage billeder og videoer i mørke og få et professionelt resultat.

Hvis du har en fotograf gemt i maven, eller du blot er vild med at tage billeder og videoer, vil den nye Samsung Galaxy s22 ikke skuffe. Faktisk kan du filme i 8K, og hvis du gerne vil tage et stillbillede ud af en video, er kvaliteten så god, at du sagtens kan gøre det.