Måske kender du det alt for godt. Du sidder med din efterhånden oldgamle telefon i hånden, der ser noget medtaget ud efter de mange ture på badeværelsesgulvet. Skærmen er flækket og kameraet er så pinligt dårligt, at du ikke har taget et selfie i månedsvis. Der er efterhånden ikke nogen tvivl om, at det er på tide at du investerer i en ny telefon og måske har du længe gået og sukket efter de seneste iPhones – men de kommer med en pris.

Selvom at du muligvis ikke har flere tusinde kroner stående på kontoen til en ny mobil, er der hjælp at hente. Ønsker du ikke – eller har du ikke mulighed for at finansiere dit køb gennem et teleselskab, kan et quicklån meget vel være den løsning, du leder efter. I dag er det online lånemarkedet så stort at det kan være svært at vælge, men nogle af landets absolut bedste udbydere af quicklån findes på Pengeinfo.dk, hvor du nemt og gratis kan sammenligne tilbud på få minutter.

Kvalitet koster dyrt

Der er ingen tvivl om, at Apple ligger i absolut spidsen når det gælder kvalitetstelefoner. Rigtig mange betragter en iPhone som det eneste rigtige valg når det gælder telefoni, og det er i den grad noget, som virksomheden også har fundet ud af – og priserne på de smarte, banebrydende enheder er også sat herefter. Den seneste model, iPhone CS Max, er for eksempel den dyreste iPhone til dato med en pris på langt over 10.000 kr.

Mange af os kan ikke retfærdiggøre at bruge så stort et beløb på en telefon i ét hug, og derfor kan et quicklån være løsningen. Selvom du muligvis kan få telefonen finansieret gennem et teleselskab, er dette oftest en dyr løsning, og du vil med sandsynlighed komme til at binde dig til et abonnement, der muligvis ikke passer til dine behov. Det har danskerne også fundet ud af, og derfor vælger mange at optage et fleksibelt quicklån i stedet.

Lån til den smartphone du ønsker dig

Uanset om du har kastet din kærlighed på iOS-enhederne, eller om du foretrækker Android telefoner, kan du med et quicklån låne penge til lige præcis den model, du står og ønsker dig. Her er der ingen der stiller nogen spørgsmålstegn til, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene. Det betyder kort fortalt, at du fuldstændig selv styrer, hvilken telefon du ønsker at investere i når pengene først er gået ind på din bankkonto. Måske går du også og drømmer om en smart tablet, som du kan tage med dig på farten?

Skal du have den seneste iPhone, kan det som sagt godt komme til at koste flere tusinde kroner, men selv hvis du kun har brug for lidt ekstra på kontoen til at finansiere en billigere model, er dette også fuldt ud muligt med et online lån. I dag findes der nemlig et væld af udbydere, der tilbyder både store og små lån, og du behøver derfor aldrig optage et større lån, end du rent faktisk har brug for.


Se andre seje sager om: