Denne artikel indeholder sponsorerede links.

De fleste sværger til enten at bruge en bærbar computer eller bruge en tablet. Det ændrer dog ikke på, at de fleste nok også kan erkende, at i nogle tilfælde er en tablet smartere end en bærbar og vice versa. Heldigvis behøver man ikke længere at vælge mellem en bærbar computer eller en tablet med HP’s Spectre x360 med roterbar touchskærm. HP’s 13” computer har derudover dens fede facetslebne design, og er bygget i kvalitetsmateriale. Dens skærm kan roteres 360° og gå i tablet-tilstand, så den kan benyttes som en almindelig tablet. Det giver dig et hav af muligheder, når du er på farten, skal i køkkenet eller børnene skal bruge noget underholdning under bilturen.

Kraftfuld computer i lækkert design

HP’s nye skud på stammen er ikke bare endnu en designer-computer, hvor pænt design er alt, hvad computeren kan byde på. Nej, HP Spectre x360 er faktisk et lille bæst, hvad angår kraft. Med en Intel i5 quad core processor, 512 GB SSD-harddisk og 8 GB DDR4 RAM, får du en computer, der kan sætte de fleste computere på plads. Skal du købe computer, og vil du ikke gå ned på hverken kvalitet, kraft eller design er HP Spectre interessant for dig.

Med sine 13” passer computeren perfekt i tasken til arbejde, studie er til togturen, mens den med sin tablet-tilstand giver dig en alsidighed, som de fleste vil misunde.

Med en skærm-til-kant-ratio på 90% kommer du ikke tættere på en kantløs computerskærm. Skærmen er selvfølgelig en OLED True Black skærm i Full HD, så både spil og film står knivskarpe på din computer eller tablet.

Køb computer hos Duka og få fri fragt og tilfredshedsgaranti

Lyder computeren som noget for dig, eller vil du se andre, lignende computere? Så burde du kigge ved Duka. Duka tilbyder et udvalg af kraftige bærbare og alt-i-en computer til knivskarpe priser. De udvælger deres computere grundigt, hvor kvalitet, design og ydeevne altid er første prioritet.

Hos Duka kan du også altid vælge at leje deres computere til faste, lave priser helt uden binding eller højt oprettelsesgebyr. Helt utraditionelt tilbyder duka endda fri fragt og 100% tilfredshedsgaranti på alle deres produkter.

Og er du på udkig efter en antivirus- og backupløsning kan du for blot 59 kr./md. købe Dukas Sikkerhedspakke, som giver dig automatisk backup, markedets bedste antivirus, automatiske opdateringer og ubegrænset telefonisk sikkerhedssupport. Lejer du din computer hos Duka, får du tilmed en rabat på 50 kr./md. på din lejeaftale, hvis du tilkøber en serviceordning. 

Lyder noget af det er interessant, kan du læse mere om Dukas computerløsninger på deres hjemmeside.