Af Peter Frøkjær / https://mandesager.dk/

Når du har hytten fyldt med lækre sager, gælder det jo også om at beskytte dem mod langfingrede gæster, og her er et overvågningskamera en solid løsning – især hvis du gør det til en integreret del af dit Smart Home.

Og det er lige præcis, hvad du kan med et Bosch Smart Home Eyes indendørs kamera II.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det smarte kamera, som er en del af deres kæmpe udvalg af produkter til dit Smart Home, og de har det hele hos Proshop. Hey, der er masser af smart lir derude, som kan gøre dit liv meget lettere.

KØB KAMERAET HOS PROSHOP

Bosch Smart Home Eyes Indoor Camera II

Masser af snedighed – og privatliv

Du behøver faktisk ikke et kringlet Smart Home for at få glæde af et Bosch Smart Home Eyes indendørs kamera II, for du kan bare smide det i stikkontakten og så forbinde det til Bosch Smart Camera appen. Så får du fuld kontrol over kameraets snedige funktioner.

Her kan du definere specifikke zoner, hvor du så kan vælge, hvad kameraet må optage i de enkelte zoner. Det er ret smart, for der er jo steder derhjemme, hvor der er brug for lidt privatliv. Her kan du så også  skubbe kamerahovedet ned i kabinettet, så der ikke optages video. Ja, når du alligevel er hjemme, er der måske ikke brug for overvågning.

Der bliver gemt 100 klip per uge helt gratis i skyen, så du altid kan få adgang til dem, og du kan endda give tredjepart midlertidig adgang, hvis der skulle være behov for det. Mon ikke, politiet gerne vil se, hvis du har haft indbrud, og det kan jo være med til at fange tyvene.

Er der så uanmeldte gæster, når du ikke er hjemme, sørger kameraet for at skræmme dem væk, for der er en indbygget alarmsirene, mens du desuden får en besked på mobilen og adgang til live optagelserne. Her kan du så kommunikere med indbrudstyvene via den indbyggede højtalere og mikrofon. Og bare rolig, kameraet kan skelne mellem personer, genstande og kæledyr, så din Golden Retriever eller robotstøvsuger ikke aktiverer alarmen, mens det selvfølgelig også sikrer klare skud om natten ved hjælp af infrarød LED.

Du er altså godt dækket ind med overvågning, og det er et smart touch med, at du kan skubbe kamerahovedet ned i kabinettet, for det er en helt sikker måde at sikre, at der ikke bliver optaget video.

Så bliver mulighederne jo bare endnu vildere med en integration i Bosch Smart Home-systemet, hvor du får adgang til en række automatiseringer og scenarier. Du kan for eksempel sætte det op, så kameraet automatisk bliver aktiveret, når du forlader hjemmet.

Jeps, det er fagre nye verden, og Bosch Smart Home Eyes indendørs kamera II er en fed følgesvend.

KØB KAMERAET HOS PROSHOP

Bosch Smart Home Eyes Indoor Camera II

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra gardiner til lys, radiatorer og dørlås kører digitalt. Det er ret lækkert, og vi har selvfølgelig også smarte overvågningskameraer til at beskytte mandehulen.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af Smart Home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Bosch Smart Home Eyes Indoor Camera II


Se andre seje sager om: ,