Apple har alle dage været kendt for deres eftertragtede hardware, uanset om de har spyttet computere, musikafspillere eller telefoner ud med deres logo på. I nyere tid er Apple dog primært kendt som ”The iPhone Company”, og derfor er deres 3 nyeste tilføjelser til denne del af produktporteføljen også det, der tiltrækker sig mest opmærksomhed.

iPhone XS Max, iPhone XS og iPhone XR – De nye drenge i klassen

Hvis man har prøvet at skifte skole som barn ved man, at det kan være en svær og stor mundfuld. Man er usikker på sig selv og skal til at lære den nye skole og de nye kammerater at kende. Og der er i øvrigt ingen garanti for, at man ikke bliver buksevandsoffer, bare fordi man er ”ham den nye”.

Skolegårdens ubarmhjertige og nådesløse virkelighed kan være et svært sted at finde sig selv. Medmindre man har et ry og omdømme med sig fra sin tidligere skole, der gør at man får nye venner med det samme. Lidt sådan er virkeligheden for de 3 nye iPhones på markedet, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Selvom de nye iPhones endnu ikke har gennemgået grundige tests af uvildige, er det alligevel lidt som det altid er, når Apple smider en ny iPhone i handlen. Enten er man fan, eller også er man ikke fan – og så er der dem, der siger ”jeg vil helst være fri for IOS (Apples styresystem), men den er fandeme lækker at se på”.

iPhone XR, XS og XS Max kommer næppe til at overbevise sine haters

Hvis man går i dybden med specifikationerne for de tre nye telefoner, er der sikkert mange ting at fremhæve, som er både hurtige og bedre end hidtil, men når alt kommer til alt, så er det flagskibsmodellen, iPhone XR, som skiller sig mest ud, da det er den hidtil største iPhone nogensinde. Med en skærmstørrelse på hele 6,5” og et OLED-display, får du seriøst meget skærm for pengene!

Du får selvfølgelig også lov til at betale for det.

Men selvom det er en sindssygt fed skærmoplevelse man får på iPhone XR, så kommer det næppe til at omvende dem, der har en Android telefon i lommen. Der skal vi nok i højere grad fokusere lidt mere på prisen.

iPhone XS Max er ikke en billig iPhone – hvis nogen skulle tro det

Selvom den nye sortiment-udvidelse både omfatter førnævnte iPhone XS Max, er iPhone XS og iPhone XR også en del af det nye line-up. Disse er billigere end iPhone XS Max, men til gengæld ikke ligeså stor eller helt ligeså lækker.

iPhone XR, som er den billigste af de tre, er f.eks. også den eneste model, der IKKE får OLED display, men må nøjes med LCD display, for at holde udgifterne nede. Det betyder dog også, at kvaliteten ikke er ligeså knivskarp som på dens OLED-brødre.

Beauty comes at a price

Den største udfordring I forhold til at skifte til den toptunede iPhone XS Max, er prisen. Den koster fra 9.799 for den mindste 64GB model, mens 512GB udgaven beløber sig til svimlende 12.999, hvilket gør det den klart dyreste iPhone til dato.


Se andre seje sager om: , , , , ,