Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Som helt almindelig mand, er det efterhånden blevet et must at eje en telefon, for en telefon er ikke blot en telefon længere. For mange personer, er telefonen deres kæreste eje, hvor alt fra kørekort til mobil adgang til netbank er nogle af de funktioner, der er med til at det ikke er noget man ønsker at undvære.

Udnytter du samtidig alle de nyeste funktioner der følger med i tidens behov, så er det helt oplagt at kigge nærmere på den nyeste iPhone som Apple for kort tid siden lancerede -iPhone 14.

Apple og de uendelige muligheder

Apple sørger for at der hele tiden bliver lavet lidt til de forskellige behov. Derfor er der heller ikke blot en enkelt iPhone 14 at finde. iPhone 14 kan findes i forskellige udgaver:

– iPhone 14 Pro

– iPhone 14 Plus

– iPhone 14 Pro Max

– Og den helt basic iPhone 14 – der ikke er mere basic end at den overgår de tidligere modeller fra Apple.

Muligheder med iPhone 14 Pro

Køb iPhone 14 Pro, hvis du egentlig bare gerne vil have den nyeste og bedste telefon der er på markedet, der har lige et drys af lidt ekstra magi. Bestil din iPhone 14 Pro med eller uden abonnement, alt efter hvilken pris du vil have den til.

Kan du godt lide at spare penge, kan du vælge at købe din telefon med et abonnement, hvor du som oftest også får en lang række ekstra ting med i dit abonnement som f.eks. musik- og streamingtjenester.

iPhone 14 Plus og iPhone 14

Det kan være svært at skelne mellem de forskellige iPhone 14-modeller og for en person der ikke kender så meget til RAM og lignende begreber, kan det være endnu mere svært at vide hvad der er det bedste at gå efter, når der skal handles ny telefon.

Der er dog en visuel forskel du hurtigt kan måle og veje på og det er størrelsesforskellen på skærmen. Vil du gerne have en større skærm vil en iPhone 14 pro derfor være helt oplagt at vælge frem for en iPhone 14.

Passer en iPhone 14 Pro Max til mig?

Som det ligger i navnet har du her den bedste af de bedste iPhones. Mange personer oplevede en skuffelse, da de sidste år købte sig en iPhone 13, for forskellen fra 12 til 13 var næsten ikke til at mærke, andet end på prisen.

Med de nye iPhone 14 er dette bestemt ikke tilfældet igen. Der er optimeret på alle facetter når du køber dig en iPhone Pro Max og det gælder virkelig alle områder fra design i selve systemet, design af telefonen, batteriets holdbarhed, hurtighed osv.

Så forskellige er de heller ikke

Uanset hvilken iPhone 14 du finder mest spændende for dig, er der sikret optimal ydeevne og lækkert design. Selve telefonen er lavet vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om at komme afsted i regnvejr, mens du har telefonen til øret. Der er et markant forbedret kamera og responsen på farverighed, når der tages billeder har været overvældende positiv.


Se andre seje sager om: