Er du på udkig efter en gaming PC der er skræddersyet til dine behov. Der findes et hav af muligheder på nettet, og to løsninger er sjældent ens. Vi vil derfor gøre dig klogere på hvad dine valgmuligheder er, så du kan finde frem til den helt rette løsning

En stationær gaming PC for den ultimative spiloplevelse

Uanset om du kunne tænke dig en prisvenlig gaming PC, eller om du vil kunne køre de nyeste spil i 4k opløsning på “Ultra”-setting, har du mulighed for at være med til at bestemme, lige præcis hvordan din PC skal sammensættes.

Mange forhandlere giver dig mulighed for selv at bestemme hvor stor indflydelse, du vil have på de enkelte hardwarekomponenter. Disse løsninger kaldes for konfigurerbare gaming PC’er. Her starter du typisk med at vælge en startmodel, hvorefter du har mulighed for individuelt at tilpasse de enkelte dele i din PC. På den måde har du selv styr på hvilke komponenter der skal i maskinen, samtidig med at du kan skrue op for særlige egenskaber. Kunne du for eksempel tænke dig et særligt kraftfuldt grafikkort (eller 2?), enheder med lavt støjniveau eller en energibesparende CPU i din gaming PC, er dette løsningen for dig.

Er du ikke teknisk interesseret, og gider du ikke sætte dig ind i alle komponenterne, kan du naturligvis altid vælge en færdigsamlet gaming PC. Hold øje med mærker som Lenovo, Acer, ASUS og MSI, hvis du vil føle dig sikker på en ordentlig kvalitet. Klik her for at se mere på dine muligheder og få den nødvendige rådgivning.

Spil på farten med en kraftfuld gamer bærbar

Mange har en opfattelse af gamer bærbare som værende mindre kraftfulde end stationære computere, og derfor ikke velegnede til computerspil. Dette er dog ikke helt sandt. Dette har mærker som Lenovo, MSI, ASUS og Acer for længst bevist med deres fænomenale gamer bærbare. Kun dit budget sætter grænser for, hvad du kan med en gamer bærbar, og hos forhandlere som Føniks Computer, finder du varianter til ethvert behov og budget.

Flere og flere gamere vælger en gamer bærbar, da de derved nemt kan få tiden til at gå med både spil, film og serier, imens de er på farten. En gamer bærbar er også oplagt, hvis man for eksempel skal holde spilaften sammen med sine venner, da man slipper for at slæbe på tastatur, skærm og kabinet. Uanset om du drømmer om en letvægt gamer bærbar med touchskærm, eller en gamer bærbar med det nyeste NVIDIA eller AMD grafikkort, finder du næsten uendelige af muligheder på nettet.

Vi ønsker dig held og lykke i jagten på din nye gamer computer.


Se andre seje sager om: ,