Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er fedt at game, og det bliver jo bare endnu federe med det rigtige udstyr. Her er selve computer, skærm og tilbehør som headset, mus og tastatur selvfølgelig vigtige elementer, men hvad med lyset?

Det skal jo også spille, og med den nye Govee AI Gaming Sync Box bliver du badet i blæret lys, for den bruger kunstig intelligens til at gøre spillene mere livagtige.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det lækre lys, og først får du lige en video, der bøjer de vigtigste features i neon.

KØB GOVEE AI GAMING SYNC BOX HER

Badet i lækkert lys, når du gamer

Bare rolig, Skynet er ikke ved at rykke ind i dit hjem. Men kunstig intelligens er det helt store lige for tiden, og det er meget naturligt, for der er sket en kæmpe udvikling indenfor feltet, som lige pludselig kan gøre dit liv endnu bedre.

Her er gaming selvfølgelig også et kæmpe område, der nyder godt af udviklingen, for Govee er klar med verdens første AI-gaminglys i form af deres AI Gaming Sync Box.

Systemet er vildt let at installere, og det består af et fleksibelt LED-bånd til at klistre bagpå din skærm, en controller og to lamper til at stille på hver sin side af skærmen. Her kaster det så lys på op på væggen, der er synkroniseret med indholdet på skærmen, og det giver altså endnu mere indlevelse, fordi du bliver omringet af det fede lys.

Det er selvfølgelig ikke den store nyhed, for det kan du også få med andre løsninger, men Govees kunstige intelligens tager det lige skridtet videre.

KØB GOVEE AI GAMING SYNC BOX HER

Govee AI Gaming Sync Box

Den kunstige intelligens tager styringen

Deres specielle CogniGlow-algoritme analyserer nemlig, hvad der sker i spillene og aktiverer det i lyset. Den matcher altså ikke bare lyset fra skærmen, men skruer faktisk op for fede effekter, når der sker noget af betydning.

I Fortnite er der for eksempel specielt lys i lobbyen, mens det samme gør sig gældende, når du springer af bussen og får kills. Det spiller og giver en fed fornemmelse.

Den kunstige intelligens genkender altså hændelser i spillene og overfører det til lyset, og det er faktisk ret blæret. Du kan selvfølgelig skrue op eller ned for effekterne, og endda slå det fra, hvis der lige skal ro på, mens du også kan fintune alle aspekter af lyset i Govees app.

Og det hele kører bare knivskarpt, for der er en opdateringsfrekvens på 240 Hz med noget nær nul lag, så det hele bare er flydende og gnidningsfrit.

Har du så mod på at gå all ind på lyset, kan du endda bruge Govees DreamView Syncing sammen med AI Gaming Sync Box til at integrere dit øvrige smarte lys med løsningen. Ja, det er måske lige voldsomt nok, men muligheden er der.

Govee AI Gaming Sync Box er i hvert fald en let og elegant løsning til at krydre gamingen med blæret lys.

Tak, kunstig intelligens.

KØB GOVEE AI GAMING SYNC BOX HER

ER DU PÅ UDKIG EFTER GAMING-LIR?

Her på Mandesager-redaktionen lever vi efter mantraet om aldrig at gå ned på udstyret. Så kan vi gå ned på mange andre ting, men udstyret er ikke én af dem.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre din gaming endnu federe, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af produkterne fra Govee, men også en hel stribe af gamingcomputere og udstyr fra alle de største mærker. Du er virkelig godt dækket ind med gaminggrej.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER


Se andre seje sager om: