Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du behøver ikke betale kassen for at få lækkert gamergrej. Det beviser det danske brand FOURZE, for de leverer høj kvalitet til lave priser, som desuden forkæler dig med et skarpt skandinavisk design.

Det gælder også for deres nye Gamer Keyboards, som du kan læse mere om her i artiklen.

Der er tale om to eksemplarer, som i bund og grund er ens, hvor den eneste forskel er, om du skal bruge en numpad eller ej. I videoen herunder får du et nærmere kig på FOURZE GK140, der er den kompakte model uden numpad.

Dansk kvalitet der virker

FOURZE er et dansk brand, der selv designer og får produceret deres produkter, og de har på kort tid skabt et stort navn for dem selv i gamermiljøet. De er nemlig specialister i at lave grej, der både virker og ser godt ud på samme tid.

Deres nye Gaming Keyboards fortsætter stilen. Der er tale om to versioner med og uden numpad, og de er liret til fingerspidserne.

Du får for eksempel et minimaltisk design af aluminium og hårdfør plastik, som sagtens kan holde til dine vilde kommandoer, og med full anti-ghosting er du sikret en lav responstid, som jo kan udgøre hele forskellen på fiasko og succes.

Det betyder, at der er styr på funktionaliteten, og så er der ekstra lir som RGB i 16,7 millioner farver og mekaniske red switches til at fyre op for et fedt lysshow. Hey, det skal man jo have.

FOURZE er det nye skandinaviske spilmærke til seriøse gamere

De nye Gamer Keyboards er god lir til tiden foran skærmen, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.


Se andre seje sager om: