Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Gaming er en udstyrssport, og det gælder jo som bekendt om aldrig at gå ned på udstyret.

Her er controlleren et af dine vigtigste værktøjer, for det er jo netop her, du har fysisk kontakt til spillene. Og med en King Pro PS5 Controller får du fuld kontrol til fingerspidserne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den mega lækre controller.

KØB KING PRO PS5 CONTROLLEREN HER

King Pro PS5 Trådløs Controller

Håndlavet i Tyskland

Det er da fint nok at bruge Sonys egen controller, for den klarer jo opgaven fint nok.

Men fint nok er ikke godt nok. Her får du en fuldstændig unik controller, der er håndlavet i Tyskland med klassisk tysk fokus på præcision, og det er desuden godt håndværk, for hver enkelt King Pro PS5 Controller er lavet i hånden.

Det gælder alle controllere fra King Pro – som du finder LIGE HER – men med denne specialmodel er de lige gået skridtet videre.

Der er nemlig tale om en M2W Limited Edition – med henvisning til Modern Warfare 2 – som giver dig et ekstra sprødt design med sorte og grønne nuancer, der får den til at stikke kraftigt ud fra mængden. På den fede måde, og så er du jo ikke i tvivl om, hvilken controller, der er din.

Her er det så ekstra fedt med den farverige belysning, som gør det lettere at spille i mørke på dine stealth missioner.

KØB KING PRO PS5 CONTROLLEREN HER

King Pro PS5 Trådløs Controller

Ekstra paddles – ekstra kontrol

Udover det lækre design, er King Pro PS5 Controlleren også et præcisions-bæst til missionerne.

Den er nemlig udstyret med ekstra paddles på bagsiden, der sammen med den tilpassede gummibumper giver et optimalt greb og bedre styring og håndtering af controlleren. Det er sådan noget, der betyder forskelle på liv eller død. Succes eller fiasko. Sejr eller nederlag.

Så er der selvfølgelig også indbygget højtaler og mikrofon til kommunikation, mens du også kan tilslutte hovedtelefoner via 3,5 mm. stikket og klare opladning eller tilslutning af andre enheder med USB-C.

Det er virkelig kræs for seriøse gamere med adaptive triggers og den responsive og taktile haptiske feedback, som giver total føling med spillene. Og du kan selvfølgelig omprogrammere knapperne, så de passer perfekt til dine behov.

Hey, hvis du stadig får røv, er det i hvert fald ikke controllerens skyld.

KØB KING PRO PS5 CONTROLLEREN HER

King Pro PS5 Trådløs Controller


Se andre seje sager om: ,