Der er mange fordele ved at forkæle bagdelen med en god stol, og selvom Gear4U’s Elite-stol egentlig er lavet til gaming, så bruger vi den altså selv her på kontoret. Vi gamer ikke så meget, men sidder stadig utroligt meget foran skærmen, og her er det altså lækkert med en komfortabel kontorstol som en Gear4U Elite.

Komforten er i top med et blødt sæde, og du kan indstille stolen til at passe til dine præferencer. Den kan for eksempel tilte 12 grader, og du kan lægge ryglænet helt ned, hvis du skal have en hurtig lur. Hey, det er vi jo nogle som trænger til i ny og næ. Du kan justere armlæn og højde for at sidde helt perfekt, og det er faktisk en fordel lige at ændre stilling i løbet af dagen, så du ikke gror fast i den samme position.

Så er der selve designet, som er holdt uden for mange dikkedarer. Vi har valgt den brune version, fordi den passer bedst ind i stilen her på Mandesager-redaktionen, men du kan også gå den hvide vej eller springe ud i striber i rød, grøn eller blå, hvis der skal mere spræl på stolen. Det bestemmer du jo selv – stolen er stadig fremragende at sidde i.

Du kan se mere hos Gear4U LIGE HER

Gear4u Elite er en lækker gamerstol


Se andre seje sager om: