Det gælder selvfølgelig om aldrig at gå ned på udstyret. Det giver sig selv. Modsat kan man sige, at det gælder om at gå op på udstyret, og med den nye FOURZE Lightning gamingstol får du en ordentlig siddeplads, der desuden bader dig i et fedt lysshow.

Gamerstolen er nemlig udstyret med en RGB-strip i stolens kanter, og i videoen herunder kan du se, hvordan det fungerer i praksis. Det er møglækkert.

Stærk stol med fede muligheder

Med 33 forskellige kombinationer af farver og pulsering af lyset er der frit slag for at få lysshowet til at spille efter dine egne præferencer, mens du også kan vælge mellem 6 forskellige rene farver til et mere stilrent look.

Du forbinder bare stolen til en powerbank eller en USB-port, og så strømmer lyset frem. Det fedeste er selvfølgelig at bruge en powerbank, for så er det hele jo trådløst, og der er en diskret lomme til powerbanken i selve stolen, så du kan gemme den helt af vejen.

Selvom RGB-lyset er det helt store trækplaster, så er FOURZE Lightning i sig selv en kvalitets-stol med høj komfort, for der er blødt læder og ekstra skum til de lange sessioner, mens du kan justere ryglæn, armlæn og tilpasse siddepositionen med en nakke- og lændepude. Og takket være en stabil konstruktion, klarer den også de tunge gamere på helt op til 150 kilo. Hey, det er jo stillesiddende arbejde.

FOURZE er det nye skandinaviske spilmærke til seriøse gamere

RGB-gamerstolen er god lir til tiden foran skærmen, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.


Se andre seje sager om: ,