Denne artikel indeholder sponsorerede links

Hvis du skal give en gave til manden, vennen eller kollegaen, der godt kan lide at spille computer, så er en gamerstol et oplagt valg. Men hvad skal du kigge efter, når du skal på udkig efter sådan en stol? Læs med her.

Når du tænker gaming, tænker de flest på en ordentlig computer med god skærm, tastatur og mus. Men mange glemmer at en rigtig gamerstol også er et vigtigt element. Det ender derfor tit med en af de billige kontorstole, som ikke giver dig korrekt støtte. Derfor er en rigtig gamerstol den perfekte gaveide til gameren, der tror han har alt – se mere her.

Støtter din positur

Fordi man skal sidde så mange timer i stolen, er det vigtigt at du vælger en ordentlig stol. Stole i den helt billige ende kan stort set ikke betale sig. Gamerstole er specielt designet til folk, der skal sidde i dem i mange timer. Derfor er fordelen, at du får en stol, der sørger for du sidder med den rette positur og som hjælper på din kropsholdning. På den måde undgår du fx ondt i ryggen.

Den største forskel på en gamerstol og en almindelig kontorstol, er de mange muligheder for at justere stolen. Stort set alt på en gamerstol kan tilpasses. Det gælder armlæn, nakkepude, pude til lænden, højde på stolen, vinkel på ryglæn – ja stort set alt kan indstilles, præcis så stolen passer til den, der bruger den.

Pris og kvalitet hænger sammen

Når du skal vælge gamer stol, skal du sørge for at få en, der passer i størrelsen. Det bestemmes typisk ud fra, hvor høj brugeren er, så du er sikret en stol, der passer til kropsposituren. Hvis du skal give stolen til en dedikeret gamer, der bruger mange timer foran computeren og måske vil være professionel, kan det godt betale sig at gå op i pris – for ligesom med meget andet, så hænger pris og kvalitet sammen.

Hvis du har større budget begynder kvaliteten også at stige, og du får flere funktioner. Derfor er det vigtigt at du undersøger, hvilke behov han har. Er han en hardcore gamer, der sidder i stolen mange timer i træk? Så er det nok en god ide at vælge en lidt dyrere stol. Den er mere komfortabel og holder også længere. Spiller han derimod bare et par gange om ugen, så betyder det måske ikke så meget, at hver enkelt lille detalje kan finjusteres.


Se andre seje sager om: ,