Som gamer kan du i forvejen få stort set alt dit grej til at lyse med millioner af farver, så hvorfor ikke din stol? Det kan du nu med den nye DON ONE Valentino, for det er en vild gamerstol med LED-lysshow, og i videoen længere nede i artiklen kan du se, hvordan det fungerer i praksis. Det er da lækkert.

LED-STOLEN ER TIL SALG HOS COOLSHOP LIGE HER

Det fungerer ved, at du forbinder stolen til stikkontakten, USB-porten eller en powerbank, og så er der lys. Her er det klart at foretrække powerbanken, for så er stolen jo trådløs, og det giver da i hvert fald ét mindre kabel at falde over. Der er selvfølgelig en lomme til powerbanken under stolen, så du kan gemme den helt af vejen, og det fungerer ganske godt.

Du kan selvfølgelig selv indstille lyset efter behov, og så er det ellers bare med at gå amok, mens du bliver badet i vildt lys. Og bare rolig. Udover LED-lyset får du en super behagelig stol med koldstøbt skum med justerbare armlæn og puder til nakke og lænd, så du kommer behageligt gennem selv de helt lange sessioner foran skærmen. Det er jo vigtigst at du sidder godt, og så er det bare ekstra lir med LED-lyset.

Nå, men tjek stolen flashe igennem her i videoen.

Se andre seje sager om: ,