Den indre drengerøv lever i os alle. Tiden hvor den største bekymring var, om man blev nr. 1 eller nr.2 i spillet på konsollen. De oplevelser er nu blevet til minder for rigtig mange, men der er fortsat en mulighed, hvor nostalgien og underholdningsniveauet bliver skruet op i allerhøjeste gear – nemlig nutidens spillekonsol.

Xbox, PlayStation eller Nintendo?

Vi har de fleste på et tidspunkt i vores liv drejet hele kroppen for at få bilen til at dreje med. Selvfølgelig ikke på vej på arbejde – men derimod foran skærmen, hvor det altid har været let at leve sig med på de storslåede eventyr og spædende fortællinger. Den nye generation af konsoller gør bestemt ikke nostalgien til skamme! Du kan i dag finde et enormt udvalg, der kan sikre dig lige den underholdning, du længes efter. De populære konsoller som PlayStation og Xbox får nu stor konkurrence af en renæssance fra Nintendo konsollen, som er på vej tilbage i stor stil. Nu er der mulighed for at spille klassikere som Mariocart – i HD! Hvilken konsol er mon den rette for dig?

Det perfekte gaming setup

Det bliver altid en tand sjovere at bruge timerne foran skærmen, hvis dit gaming setup også er i orden. Fladskærmen er bygget til de moderne spil, og det bliver kun federe, hvis du også har mulighed for at smide den op på væggen, hvor den i virkeligheden hører hjemme. Du finder et stort udvalg af vægbeslag til din fladskærm hos forhandleren, Proshop, som næsten har alt. Vægbeslaget vil bestemt være behjælpeligt, hvis du ønsker at bygge dit helt eget perfekte gaming setup. Når fjernsynet er kommet op på væggen, kan du med fordel se videre efter et højttalerbeslag, så du også kan få surround sound anlægget op og køre. Så er du i den grad på rette vej til at få opbygget et solidt setup med topklasse gamer tilbehør!

Gamer tilbehør for den bedste oplevelse

For nogle af os, er gaming det der gør, at vi kan leve os tilbage til de muntre barndomsminder. For andre er yndlingsspillet en (næsten) uundværlig kilde til sjov, underholdning og samvær med kammerater. Ligegyldig hvad gaming er og gør for dig, så er det vigtigt at have det helt rette gamer tilbehør, så du får den bedst mulige oplevelse. Hos blandt andet forhandleren, Proshop, finder du et enormt udvalg af tilbehør og udstyr, vægbeslag og meget mere til både Xbox, PlayStation, Nintendo, computer m.m. Og du kan altid være sikker på, at når du handler hos fx den store forhandler, Proshop får du kontakt til de dygtigste folk, hvis vigtigste job er at sikre, at du får fingrene i lige præcis det udstyr og tilbehør, som kan gøre din oplevelse med gaming endnu bedre.