Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du kunne da sagtens klare al din gaming fra et almindeligt skrivebord. Men det bliver lige lidt sejere, når bordet er designet specifikt til gaming, og det er lige præcis tilfældet med det nye FOURZE Celestial.

Det er nemlig udstyret med gennemførte detaljer til at banke din gaming op på næste niveau.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det nye gamerbord.

SE MERE HOS FOURZE

Fourze Celestrial

Kæmpe musemåtte

Med FOURZE Celestial får du masser af plads med en bordplade på 160 x 80 centimeter, hvilket er mere end rigeligt til din PC, skærm, højtalere og alt det andet grej, der følger med et ordentligt setup.

Men hov, hvad med musemåtten?

Jamen, her er det så smart, at der medfølger en speciallavet musemåtte, der dækker hele bordet. Det er ret smart, for udover at give plads til de helt store armbevægelser, så er den store musemåtte faktisk også med til at levere ekstra komfort til dit håndled, fordi der kommer et ekstra blødt lag at hvile hænderne på.

Det er lige præcis sådan en gennemtænkt feature, der er med til at skille gamerbordet ud fra mængden og forkæle dig til de timelange sessioner foran skærmen.

SE MERE HOS FOURZE

Fourze Celestial

Et solidt gamerbord

Den store musemåtte der fylder hele bordet er ret genialt. Men det nytter ikke noget, hvis selve bordet ikke står stabilt, når du går amok med headshots og vilde overhalinger.

Heldigvis er FOURZE Celestial bygget til at klare det meste.

Gamerbordet er forsynet med ben af sort stål, der i tillæg til at se ret skarpt ud også udgør en stærk konstruktion, der står urokkeligt fast og støtter helt op til 80 kilo. Så er det selvfølgelig en ekstra bonus, at det er holdbart som bare pokker.

Tilføj så lige hæve-sænke-funktionen, og så har du et virkelig lækkert bord, der er lige til at tilpasse til dine specifikke præferencer. Det kan jo være, at du engang imellem skal op at stå for lige at få strukket kroppen ud. Det klarer du med et tryk på en knap.

FOURZE Celestial har altså din ryg til fed gaming, og så går du i hvert fald ikke ned på udstyret.

SE MERE HOS FOURZE

FOURZE ER DET NYE SKANDINAVISKE SPILMÆRKE TIL SERIØSE GAMERE

De nye gamerbord er god lir til tiden foran skærmen, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.