“Kontoret ligner et bombet lokum” og “kan du ikke rydde op i alle de ledninger?” er to sætninger, som mange har måttet høre fra kæresten eller konen. Og måske er der noget om snakken. Heldigvis er der remedier, som sørger for både ergonomi, god stil og mindre brokkeri.

Det første kombinerer både ergonomi og stil, nemlig et skrivebordsbeslag til skærmen, så de store og upraktiske skærmstandere kan pakkes langt væk.

Sådan et skrivebordsbeslag med gasfjeder, også kaldet skærmarme, er det perfekte køb til dig, der ønsker et nydeligt bord med en masse plads. Du skal dog være opmærksom på, at dine skærme skal understøtte VESA-beslag.

Og hvad med de hundredvis af strøm- og USB-kabler, som er sparket om bag i afkrogen? Med løstliggende ledninger hober der sig nemt støv sammen, som ender med at blive suget ind i kabinettet – en ting man helst vil undgå, hvis PC’en og komponenterne skal yde sit bedste.

Løsningen er en kabelbox eller monterbar kabelplade til skrivebordet, der gør underværker for det oftest rodede gulv under bordet. Og det klares nemmere med strips, der holder ledninger i skak.