Mange af os har prøvet det, man er på farten og telefonen ryger op og ned ad lommen flere gange og lige pludselig glider den ud og ligger på jorden. Nogle gange er man velforberedt og heldig nok til at have panserglas på skærmen, her kan man være heldig nok til den er blevet skånet.

Andre gange er man ikke. Det er jo her problemet ofte opstår, man samler telefonen op igen og den er helt i stykker.

Hertil kan man ofte være så uheldig, at den er helt død og man ikke engang kan få strøm i maskinen.

Forsikringen dækker?

Hvis problemet er ude, så kan det ofte se sort ud. Man har tabt telefonen og den er i stykker, det er så her man med fordel kan begynde, at lede efter et værksted der kan klare sagen.

Den bedste løsning hvis man har en tendens til at have nogle fumle fingre, er selvfølgelig at tegne en forsikring. Med en forsikring på din smartphone igennem dit teleselskab eller en uafhængig virksomhed, kan du få din telefon til at være i tip top stand uden at blive hæftet.

Men der er dog mange af os der ikke har tegnet en forsikring på vores smartphones da vi stod i forretningen og skulle købe den for ny.

Det er her man får et problem, dog kan det meste der går i stykker på ens smartphone, blive repareret for en del mindre end, hvis man skulle ud og købe en ny smartphone.

Find et godt værksted

Når det så er blevet tid til at finde et værksted der kan hjælpe med din elektroniske ven, kan du med fordel finde et godt og kvalitetsbevidst sted som kan hjælpe dig.

Priserne for reparationer af smartphones er meget svingene fra værksted til værksted. Det er et kendt fænomen, at man ser værksteder udkonkurrere andre med usædvanligt lave priser på reparationer.

Det er dog her man skal være ops, mange af de billige priser bunder som regel i falske reservedele som ikke er gode for din smartphone.

Flere stikprøver af de forskellige værksteder viser der er blevet brugt markant lavere kvalitets reservedele, det indebærer kortere holdbarhed, potentiel skade af din smartphone, ringere brugbarhed.

Derfor burde man altid undersøge et værksted inden vælger stedet, her er det bedste værktøj meget ofte at se efter anmeldelser.

Hos værksteder som bl.a. Telerepair, bliver du sikret både et godt stykke arbejde men også, at de kun bruger originale reservedele.

Værksted der går op i kvalitet

Markedet for værksteder til smartphones er meget stort.

Med det bredde marked der er inden for branchen, kan man ofte blive ledt til at gå efter de hurtigste billigste steder som muligt.

Hvis man er glad for sin smartphone, skal man ikke altid gå på kompromis. Det kan ofte bedre betale sig at sørge for kvalitetsprodukter som holder lang tid, end billige kopier som kan gå hurtigt i stykker.

Hos Telerepair kan du være sikker på høj kvalitet, men på samme tid er du også sikret at din telefon er klar på farten og fungere perfekt igen inden for 30 minutter.

Normalt, skal man indlevere telefonen og herefter vente flere dage på at få den retur. Derudover får mange nogle steder en låne telefon i mellemtiden. Telefonen man får, er dog ikke altid med samme styresystem, hertil er den ofte ældre end den man er vant til.

Garanti

Hvis du skal have ordnet din telefon, kan du med fordel sørger for at du får en garanti på din reparation.

Hos Telerepair, får du nemlig noget som man ikke ser mange steder, man får nemlig en livstidsgaranti.

Dette understøtter også værkstedets kvalitet, livstidsgarantien er meget simpel men indebærer en kæmpe tryghed for dig.

Hvis den del man har fået udskiftet skulle gå hen og blive defekt, kan man nemlig få den dækket af garantien og få den udskiftet til en ny.


Se andre seje sager om: