Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Ja, vi er altså stadig nogle mennesker, som har behov for at supplere den digitale verden med den fysiske af slagsen – og det inkluderer at udskrive dokumenter og andre vigtige sager.

Her er der så brug for en stabil printer, og det er lige præcis, hvad du får med en Epson WorkForce WF-110W, der endda også er kompakt og designet til at rykke med på farten.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den snedige printer, og først får du lige en video, der skærer ind til benet.

Bærbar udskrivning uden kabler

Ligesom med Pinocchio, så er der ingen bånd der binder dig, hvis du render rundt med en Epson WorkForce WF-110W.

Den vejer kun 1,6 kilo og fylder 30,9 x 15,4 x 6,1 centimeter, og det er altså ikke alverden at have med i tasken, hvor du jo alligevel har en bærbar computer. I hvet fald ikke, hvis du absolut skal have en printer i nærheden. Og det skal du jo.

Nå, men den skal vel bruge et strømkabel?

Nej, det skal den faktisk ikke, for der er et indbygget batteri med nok strøm til 50 sider, og hvis det ikke skulle være nok, kan du få et ekstra batteri, så den klarer hele 410 sider. Det er alligevel en del, og med forbindelse til stikkontakten er der ingen begrænsninger.

Her kan du så selv vælge, om du vil have et kabel med til at forbinde den til computeren, eller om det skal klares via WiFi. Du kan endda let og elegant printe direkte fra mobilen eller en tablet med appen Epson iPrint.

Det er faktisk ret smart, hvis du for eksempel har et arbejde, der kræver udskrivning af fakturaer eller kontrakter, når du er på farten.

KØB EPSON-PRINTEREN HER

Epson WorkForce WF-110W

Høj kvalitet i farver eller sort/hvid

Epson har bygget printere af højeste kvalitet i en hel menneskealder, og selvom det her er en kompakt fætter, så er den alligevel udstyret med teknologi fra øverste hylde.

Det betyder, at du får et Epson Micro Piezo printerhoved med 180 dyser til sort og 59 dyser per farve, der sammen med den pigmentbaserede blæk sikrer overlegne resultater. Det er faktisk den eneste bærbare printer, der benytter sig af pigmentbaseret blæk til alle farver, og resultatet er print der holder og ikke udtværes.

Så kan du bare gå amok med udskrivningen, og her er kadencen syv sider i minuttet ved sort/hvid og fire sider i minuttet ved farveprint. Og der er selvfølgelig tale om A4-størrelse.

Når du lægger det hele sammen, har du en fed følgesvend til alle dine print-eventyr – og så er det lige meget, om du står midt ude på Lars Tyndskids mark eller slanger dig på sofaen derhjemme.

Epson WorkForce WF-110W leverer varen.

KØB EPSON-PRINTEREN HER

Epson WorkForce WF-110W


Se andre seje sager om: ,