“Så sagde Gud: »Lad der blive lys« og lyset blev til. Gud glædede sig over lyset, og han adskilte det fra mørket. Lyset kaldte han dag, og mørket kaldte han nat. Så blev det aften og derefter morgen. Det var den første dag.” sådan lyder det i 1. Mosebog i Biblen, så der er vel noget om snakken. Og hvis du vil have lys i din gaming, er den nye DON ONE AMATO LED Mousepad en fed vej frem.

DON ONE AMATO LED Mousepad

Lyset fører dig frem på slagmarken

Hele regnbuens farver er efterhånden blevet fast inventar hos den inkarnerede gamer med RGB-belysning i stor stil, og når du i forvejen har det i din mus, i dit tastatur og i kabinettet skal musemåtten vel også have en tur. Med DON ONE AMATO LED Mousepad får du en overflade af et vandtæt materiale, der både føles og er af højeste kvalitet, mens anti-slip gummibasen sikrer stor stabilitet, men det helt store nummer er LED-belysningen langs kanten af musemåtten, der er udstyret med 10 RGB-indstillinger til at få det hele til at spille perfekt.

DON ONE AMATO LED Mousepad

DON ONE har styr på gamer-grejet

Det er ikke bare denne musemåtte, som banker fed funktionalitet i dit setup. DON ONE laver også “almindelige” musemåtter og headsets, der optimerer din gaming, og du kan se udvalget hos Coolshop ved at trykke her. Så skal du selvfølgelig bare lige huske, at du ikke bliver en dygtigere gamer af at investere i nyt udstyr, men det skal da i hvert fald ikke være grejet, der holder dig tilbage.

DON ONE AMATO LED Mousepad