Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

8K er ikke bare fremtiden, for det er her nu. Og med Samsungs Neo QLED 8K får du sprøde billeder med den højeste opløsning. Det er simpelthen toppen af TV-toppen lige nu.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det mega lækre Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV, som findes i 65, 75 og hele 85 tommer.

SE MERE HOS SAMSUNG

Det mest realistiske billede

Den fornemmeste opgave for et TV er at gengive virkeligheden så nøjagtigt som muligt, og med Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV får du ultra realistiske billeder hjem i stuen.

Det skyldes den ekstremt høje 8K-opløsning, der banker hele 7.680 vandrette og 4.320 lodrette pixel op på skærmen, så du sammenlagt får lidt over 33 millioner pixel at lege med. Til sammenligning må du nøjes med 8,3 millioner pixel på et 4K-TV, så der er alligevel en kæmpe forskel.

Resultatet er en detaljerigdom, der er helt oppe at ringe. Også selvom der endnu ikke er det store udvalg af programmer i 8K, for TV’et opskalerer selvfølgelig til det store format, så du får det meste ud af underholdningen.

8K-formatet lægger altså fundamentet for fede TV-serier, film og endda også gaming, og her er der desuden en række snedige teknologier til at presse det meste ud af den høje opløsning.

Dem kigger vi nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS SAMSUNG

Derfor skal du have et 8K-TV - og Samsung har lavet det bedste

Fuld skrue på premium-TV’et

Det er klart, at 8K-opløsningen er fedt i sig selv, men Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV er desuden læsset med lir, der banker det helt op i toppen af premium-segmentet.

8K-opløsningen fuldender nemlig hele potentialet takket være den nye Neural Quantum Processor 8K, der hele tiden analyserer og forbedrer billedet, så det står knivskarpt. Så er det lige meget, om du fodrer det med actionfilm, sport eller gaming, for det klarer det hele.

Her kan du desuden nyde godt af Neo QLED-teknologien med Quantum Mini LED, som styrer lyset præcist og giver masser af detaljer, mens der også er et antireflekslag for at reducere blænding og distraktioner. Faktisk er Samsungs Quantum Mini lysdioder 40 gange mindre end konventionelle lysdioder, hvilket sørger for en ekstremt præcis lysstyring.

Og det giver bare voldsomt flotte billeder.

Men hvad så med lyden?

Her får du faktisk god lyd indbygget i selve TV’et, som er velsignet med et 6.2.4 kanals indbygget lydsystem på 90 watt, der sammen med teknologien Object Tracking Sound er i stand til at levere en tredimensionel lyd, der følger objekterne på skærmen. Endda med understøttelse af fremragende Dolby Atmos lyd.

Men skulle du alligevel mangle større overarme på lydfronten, så er der også den tilhørende HW-Q955 soundbar, der leverer verdens første indbyggede trådløse Smart TV-til-Soundbar Dolby Atmos-forbindelse. Her får du virkelig smæk på lyden.

SE MERE HOS SAMSUNG

Hvem er det til?

Det er klart, at det ikke er en billig fornøjelse at få den nyeste teknologi hjem i stuen. Til gengæld får du altså også noget af det bedste, der findes på markedet lige nu.

Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV forkæler dig nemlig med et helt igennem fantastisk billede med den højeste opløsning, mens du også får alle de funktioner, der følger med et fuldt læsset smart TV.

Her er der så den ekstra bonus, at du også får et gennemført design, hvor selve skærmen fylder 99% af forsiden, så der er skruet helt ned for kanterne, mens det også er ret fedt, at TV’et kun er 1,54 centimeter tyndt og endda kommer helt tæt på væggen med Samsungs Slim Fit Wall Mount.

Det er virkelig en lækkerbisken med et fantastisk billede og fedt design.

8K er nemlig ikke fremtiden – det er her nu.

SE MERE HOS SAMSUNG

Derfor skal du have et 8K-TV


Se andre seje sager om: , , ,