4K er knapt nok fuldt udrullet – okay, der er stadig et stykke vej endnu til vi er i hus – før vi skal videre til nye og bedre ting. Nemlig 8K.

Nu er Denon så klar med 8K i deres nye receivere, hvis du mangler sprød lyd til din 8K-skærm. Der er faktisk tale om fire nye receivere i deres X-Serie, som alle er udstyret med en enkelt HDMI-indgang til 8K, mens der også er flere HDMI 2.1 indgange til at levere passthrough af 4K med op til 120 FPS. Det er jo ret fedt til gaming, når de nye konsoller PlayStation 5 og Xbox Series X ankommer senere på året.

Så er det bare ekstra fedt, at du kan forbinde receiverne til dit smarte hjem med Google Assistant, Alexa og Siri, mens hele opsætningen foregår med automatisk rumkalibrering. Ja, du behøver ikke være en HiFi-nørd for at få fed surround hjem i stuen.

De fire receivere er landet i butikkerne, og så er spørgsmålet bare, om du skal have fat i topmodellen med 11.2 Surround eller du kan nøjes med den mindste og 7.2 kanaler. 8K er i hvert fald fremtiden, og her kommer du godt i gang.


Se andre seje sager om: ,