Reklame for Telia Danmark.

Efter flere måneder med hype er den her endelig. Den helt nye OnePlus 6. Og du kan faktisk allerede nu bestille supermobilen ved at trykke her. Det er da god stil.

Men hvad får du så? Jo, vi har været så heldige at få leveret en OnePlus 6 på redaktionen tidligere i dag, så vi lige kunne klemme lidt på den, før den helt store og officielle afsløring, og det er virkelig blæret isenkram. Her får du glas på både for- og bagside, og det føles virkelig lækkert i hånden med de afrundede kanter. De ydre dimensioner er præcis de samme som på forgængeren, men ved at indkorporere et hak øverst i skærmen er der plads til 6,28 tommer, og det mærker du virkelig, når du opgraderer direkte fra en OnePlus 5T, for her fylder skærmen det meste af fronten.

Designet er virkelig skarpt med lækkert håndværk, som du også ser her i videoen.

Vi er i fuld gang med at bikse en udførlig test af den nye OnePlus 6 sammen, og indtil videre er det altså svært ikke at være imponeret, for det virker til at være en klar konkurrent til de andre topmodeller derude – bare til en nærmest latterligt lav pris. Det bliver spændende at se, om den kan leve op til de høje forventninger og bygge videre på det første indtryk, men under alle omstændigheder får du i hvert fald en unboxing-video og dybdegående gennemgang, når vi er klar med testen i starten af næste uge.

Indtil videre kan du smutte videre til Telias hjemmeside for at forudbestille et eksemplar. Den forventede leveringsdato er allerede om en uge d. 23/5.

Specifikationer på OnePlus 6

Dimensioner: 155,7 x 75,4 x 7,75 millimeter
Vægt: 177 gram
Processor: Quad-core Qualcomm Snapdragon 845
Grafikchip: Adreno 630
RAM: 6 eller 8 GB
Lagerplads: 64 GB, 128 GB eller 256 GB
Bagkamera: 16 megapixel 1,22 µm, f/1,7 blænde, OIS og EIS + 20 megapixel 1.0 µm, f/1.7
Frontkamera: 16 megapixel f/2.0, 1.0 µm, EIS
Netværk:  4xCA, 64QAM, 256QAM & 4×4 MIMO, op til 1 Gbit/s (download) og  150 Mbit/s (upload), Bluetooth 5.0, NFC, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
Wi-Fi: 2×2 MIMO, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, 2,4 og 5 GHz
Batteri: 3.300 mAh
Farver: Mirror Black, Midnight Black og Silk White

Den spritnye OnePlus 6 er nu helt officiel - og du kan bestille den med det samme