Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er efterhånden et stykke tid siden Google løftede sløret for den nye Chromecast med Google TV, men nu er den altså langt om længe kommet til Danmark.

Og det er en vild fætter, du kan forbinde til dit TV, for her bliver du både forkælet med Google TV, Dolby Vision, Dolby Atmos og 4K HDR.

Ja, det er lækkert, og her i artiklen kan du se, hvad den kan gøre for dit TV.

KØB CHROMECAST MED GOOGLE TV HER

Komplet medieafspiller med alt dit indhold

De gamle dage, hvor du bare tændte for TV'et og bladrede gennem flow-kanalerne er for længst forbi.

Derfor er der også brug for udstyr, som kan følge med tiden.

Og det er lige præcis, hvad du får med den nye Chromecast med Google TV, for det er en komplet medieafspiller, der let og elegant giver adgang til indhold fra et stort udvalg af apps som YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, Max, Apple TV+, YouSee eller DRTV – plus mere end 6.500 andre apps.

Du smider bare den lille enhed i HDMI-indgangen på dit TV, og så er du i gang. Her får du selvfølgelig også en fjernbetjening til at navigere gennem den overskuelige grænseflade.

Her er det fede, at alt dit indhold er samlet samme sted. Du skal altså ikke lige skimme gennem Netflix for derefter at åbne Max og gøre det samme. Det hele er samlet på ét sted. Her kan du så selvfølgelig også nemt caste din mobil til fladskærmen, mens Google Assistant kan hjælpe med stemmestyring og integrering og styring af enheder i dit smart home.

Når du lægger det hele sammen, får du altså en virkelig snedig løsning til TV'et, som selvfølgelig kan fodre det med høj kvalitet med Dolby Vision, Dolby Atmos og 4K HDR.

Det skal man jo have i disse tider.

KØB CHROMECAST MED GOOGLE TV HER

Den nye Chromecast har Google TV, Dolby Vision, Dolby Atmos og 4K HDR


Se andre seje sager om: ,