Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det lugter jo kraftigt af kabler, og sådan var det også, da AV-Cables.dk slog dørene op for onlinehandlen tilbage i 2006.

I dag har de stadig styr på kablerne, men sortimentet er udvidet til at dække mere end 29.000 varenumre med alt fra lir til dit Smart Home til powerbanks, grilltermometre og egentlig alle former for elektronik tilbehør. AV-Cables har altså lige det tilbehør, du står og mangler, og så er det lige meget, om det er et lyserødt iPhone-kabel til din datter eller nye børster til din robotstøvsuger.

Og ja, selvfølgelig kabler i alle afskygninger til dit hjem og endda også opladning af elbilen.

Her i artiklen kigger vi på, hvad der gør AV-Cables til din wingman, når du er på jagt efter ny elektronik.

SE MERE HOS AV-CABLES.DK

AV-Cables er meget mere end kabler

Lynhurtig levering fra eget lager lige her i Danmark

Jeps, i den her internationaliserede verden, er det fedt, at nogen stadig holder fast i de lokale dyder.

Og det gælder virkelig for AV-Cables, for de afsender din ordre fra deres eget lager i Hornsyld – sådan cirkus mellem Vejle og Horsens, hvis du skulle være i tvivl –  og det betyder, at du kan være 100% sikker på, at din vare ryger afsted til dig med det samme, når du bestiller.

Faktisk, så modtager du din vare den følgende dag, hvis du bestiller før kl. 21.00 fra mandag til fredag og før kl. 15.30 om søndagen, og der er 60 dages returret, mens du endda får prisgaranti på alt. Og det er ikke bare tom snak, for AV-Cables har næsten 135.000 anmeldelser på Trustpilot med en score på 4,9 ud af 5 stjerner. Her smider hele 91% 5 stjerner efter virksomheden.

Det er virkelig god stil, der harmonerer fuldstændigt med deres mantra om “Gode produkter, gode priser og god service”.

SE MERE HOS AV-CABLES.DK

AV-Cables.dk er meget mere end kabler

Et nørdet forhold til kabler

Det hele startede jo med kabler, og derfor er AV-Cables også specialister i alt, hvad der har med kabler at gøre.

Det er faktisk lige meget, hvilken type kabel, du er på udkig efter, så har de det helt sikkert i sortimentet. Og de hjælper dig endda med at finde frem til det rigtige kabel, hvis du ikke engang ved, hvor du skal begynde, for det kan altså godt være lidt snørklet at finde vej gennem kabelspaghettien.

Det gælder også de øvrige varer hos AV-Cables, der faktisk har en ret fed YouTube-kanal, som du kan se LIGE HER. De har samlet en række videoer, hvor du kan blive klogere på kabler (det giver jo sig selv) og alt fra, hvordan du renser dine AirPods til det forkromede overblik over powerbanks eller indretning af den optimale hjemmearbejdsplads.

Jamen, nørder er fede, og her får du bare tonsvis af inspiration.

Det kan jo godt være, at kabler i sig selv er ret kedelige, men de muligheder, der følger med de rette kabler er langt fra kedelige. Så det gælder om at have styr på stumperne, og det har de hos AV-Cables.

SE MERE HOS AV-CABLES.DK

AV-Cables er meget mere end kabler

Et slaraffenland af elektronik

Hvis kabler er fundamentet for det sjove, hvad så med alt det andet?

Det har de masser af hos AV-Cables, og det giver jo egentlig pokkers god mening at udvide sortimentet, når du i forvejen har styr på alt det essentielle.

Det betyder, at du selvfølgelig kan dække alle dine kabel-behov, men også krydre det hele med en ny powerbank, en lækker USB-C Hub eller et af de mange produkter til Smart Home. Det er egentlig bare med at gå på opdagelse i sortimentet, eller kaste en søgning efter siden og se, om ikke de har, hvad du lige står og mangler.

Det har de helt sikkert.

SE MERE HOS AV-CABLES.DK