Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det gælder om at have det rigtige værktøj til den rigtige opgave. Og hvis du gamer på din mobil, bliver det ikke vildere end den nye ASUS ROG Phone 6D Ultimate, der leverer kæmpe overarme og er propfyldt med lir til at presse det meste ud af dine spil.

Og så er det i øvrigt også en blæret mobil helt i sig selv.

Den har vi klemt løs på i et par uger, og den leverer virkelig varen. Her i artiklen dykker vi dybere ned i gamer-monsteret fra ASUS ROG, og først får du lige en video, hvor vi unboxer bæstet.

KØB ASUS ROG PHONE 6D ULTIMATE HER

Specialdesignet til fingerspidserne

Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at ASUS ROG Phone 6D Ultimate ikke er en hvilken som helst smartphone. Bevares, formfaktoren er domineret af den store skærm på 6,78 tommer, mens du finder et kameramodul på bagsiden og en lækker, matgrå overflade.

Sådan ser mange mobiler jo ud, men her er designet fintunet til gaming med et hav af finesser.

Det betyder, at du for eksempel får særlige AirTriggers på toppen af mobilen, der fungerer som ekstra controllers til spillene, og selvom der ikke er tale om fysiske knapper, så er det dæleme tæt på, for de er virkelig responsive. Her kan du selvfølgelig tweake det hele, og det er let og elegant med Game Genie, hvor du hurtigt skifter ting som indstillinger for controllers, netværk, skærmens opdateringsfrekvens og meget mere.

Det er lækkert og intuitivt.

KØB ASUS ROG PHONE 6D ULTIMATE HER

ASUS ROG Phone 6D Ultimate

Specs fra øverste skuffe

Nu vi er ved skærmens opdateringsfrekvens, så er det nærliggende at fortsætte med mobilens specifikationer.

Og ASUS ROG Phone 6D Ultimate har fuld skrald på det hele.

Skærmen er et mesterværk i sig selv, for OLED-panelet på 6,78 tommer leverer en vanvittigt imponerende opdateringsfrekvens på hele 165 Hz, hvilket klinger godt i hovederne på gamere, for det får bare alt til at se flydende og virkelig lækkert ud. Der er ingen forsinkelser, mens alt bare står mega flot med HDR10+.

Når det kommer til gaming, er der bare ingen andre mobiler derude, som kan følge med.

Det skyldes så også de pumpede overarme med den nye MediaTek Dimensity 9000+ octa-core processor, 16 GB RAM og 512 GB lagerplads, der giver det hele masser af saft og kraft.

Det er nærmest en håndholdt gamer-PC.

KØB ASUS ROG PHONE 6D ULTIMATE HER

ASUS ROG Phone 6D Ultimate

Så er der lige æsken og tilbehøret

Der er heller ikke sparet noget på tilbehøret.

ASUS ROG Phone 6D Ultimate ankommer i en blæret æske, der giver det hele en eksklusiv fornemmelse. Det er virkelig lækkert at åbne kassen, der bare oser af kvalitet, og heri finder du selve mobilen, en 65 Watt power adapter, USB-C til USB-C kabel, Aero Case og en AeroActive Cooler 6.

Her er den sidstnævnte enhed ret smart til at holde temperaturen nede, for de imponerende specs afgiver alligevel en del varme.

Her har ASUS ROG forsynet mobilen med en specialdesignet AeroActive Portal, som i praksis er en luftkanal, der åbner sig og lukker ekstra luft ind til at afkøle de interne komponenter. Det gør den helt automatisk, og her er der ekstra knald på kølingen med en AeroActive Cooler 6. Det er en ekstra enhed til at sætte på mobilen, og den blæser en kølende luftstrøm direkte ind i motorrummet, mens den også lige tilfører fire ekstra fysiske knapper til gamingen.

Det er kræs, og det virker lige efter hensigten.

Så er det jo bare ekstra fedt, at du virkelig får hele pakken med alt det nødvendige grej – og en kasse, du for én gangs skyld gerne vil beholde.

KØB ASUS ROG PHONE 6D ULTIMATE HER

ASUS ROG Phone 6D Ultimate

Hvem er den til?

Gamere.

Hvis du aldrig bruger mobilen til spil, skal du gå i en blød bue udenom ASUS ROG Phone 6D Ultimate, for så er der langt billigere smartphones derude, som sagtens kan dække dine behov.

Hvis du til gengæld er vild med mobilgaming, er det her den ultimative mobil til formålet.

Du får en fuldstændigt vanvittig skærm med matchende hardware og et helt økosystem fra ASUS ROG skræddersyet til at få det meste ud af dine spil, og så er det bare en fed følelse at vide, at du sidder med det bedste af det bedste i hænderne.

Hey, aldrig gå ned på udstyret, og her gør du præcis det modsatte.

KØB ASUS ROG PHONE 6D ULTIMATE HER

ASUS ROG Phone 6D Ultimate


Se andre seje sager om: , , ,