Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nogle cykler forlanger bare mere respekt af medtrafikanterne, når de kommer kørende.

En af dem er den mægtige eBoss, som majestætisk cruiser gennem landskabet, og her i artiklen kigger vi nærmere på topmodellen af eBoss kaldet Mission Command.

Ja, den kan sgu noget, og det er jo bare et ekstra kvalitetsstempel, at den er samlet i Esbjerg her i Danmark.

Først får du lige en lækker video af krabaten.

SE MERE OM EBOSS MISSION COMMAND HER

Limited Edition jernhest

Nå, så du er på jagt efter en ny cykel. Den skal være med elektrisk motor. Den skal være pålidelig og topudstyret. Den skal skille sig ud og være badass.

Så er eBoss Mission Command den helt rigtige jernhest til dig.

Og så er den limited edition, hvilket betyder, at den kun er lavet i et begrænset antal eksemplarer, så risikoen for at rende ind i en horde af dem på cykelstien er pænt begrænset.

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND

Designet er også bare helt i sin egen liga, for det er kraftfuldt og bygget til at holde til et helt liv med hårde ture fra A til B.

Og det er blærede ture, for retro-designet er krydret med et moderne camo-look, hvor selve tanken, som huser batteriet på 840 Wh med en rækkevidde på 60 kilometer, selvfølgelig også er er beklædt med det lækre mønster.

Camo-looket er faktisk så gennemført, at det dækker hele stellet og endda også fælgene.

Det er generelt en vanvittigt gennemført elcykel, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje, og i næste afsnit ser vi nærmere på alt udstyret.

SE MERE OM EBOSS MISSION COMMAND HER

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND

Fuldt lastet med lir

Det nytter jo ikke noget at være Boss, hvis der ikke er styr på stumperne.

Med eBoss Mission Command medfølger hele moletjavsen, så du får enorme dæk af allerhøjeste kvalitet fra Veetire til at forcere alle forhindringer.

Og bare rolig, det betyder ikke, at du skal trampe som en sindssyg for at komme fremad, for der er en kraftfuld Bafang baghjulsmotor på 80 NM, og den er så slidstærk, at du får tre års garanti.

Du kan holde styr på alle informationerne på det store farvedisplay på styret, så du for eksempel kan se fart, rækkevidde og selv justere hvor meget elmotoren skal hjælpe rugbrødsmotoren. Lad os være ærlige, det er ikke særligt rart for stængerne at løbe tør for strøm på sådan en fatbike.

Til gengæld er det vildt lækkert, når der er juice på batteriet, og du sidder godt på de lange ture på det fede Brooks sæde, der desuden er fuldt justerbart med en komfort sadelpind.

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND

Og så er der lyset.

Udover at være et lovkrav, er godt lys på cyklen både et plus for sikkerheden og for dit eget udsyn.

På eBoss Mission Command får du fuldt udsyn, for den er gået all in på det fede lys med tre forlygter med 1.000 Lumen, hvor den ene af dem fuldender retro-looket. Det gælder også bagpå, hvor den kraftige baglygte gør dig synlig i mørke omgivelser i lækker retro-stil, mens der endda er bremselys til endnu mere sikkerhed.

Det er altså virkelig en cykel, der bliver set både om dagen og om natten.

SE MERE OM EBOSS MISSION COMMAND HER

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND

Styr på sikkerheden

Hey, lad os lige blive enige om, at det er cykeltyvens opgave at stjæle din cykel og dit ansvar at passe på den. Bliver den stjålet, hvem har så gjort sit arbejde godt nok?

Derfor kan du nærmest ikke få låse nok på din cykel, og med eBoss Mission Command medfølger der to styks FS 480/ 130 cm. Trelock forsikringsgodkendt foldelåse, som sidder let og elegant på holderne på stellet, når de ikke bliver brugt.

Men husk lige at låse cyklen til en fast genstand, for ellers løfter tyvene den bare med.

Og du får desuden Airtag og en Alarmbox med fjernbetjening for en komplet sikkerhedspakke.

Så kan du selvfølgelig altid tilføre dine egne sikkerhedsløsninger, hvis du føler behov for det, men med de medfølgende låse er du godt dækket ind.

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND

Hvem er den til?

Ja, det er jo det store spørgsmål.

Det er klart, at hvis du har det bedst med at gemme dig på cykelstien og liste frem og tilbage, så skal du ikke springe på nakken af en eBoss Mission Command, for den tiltrækker alligevel en del opmærksomhed.

Hvis du til gengæld gerne vil stikke ud fra mængden på den seje måde, er den lige noget for dig.

Så er der bare lige prisskiltet på lige knap 30 af de lange, som alligevel er en del for en cykel. Men du får altså også meget for skillingerne, for selve cyklen er et mesterværk i sig selv, og den er fuldt udstyret med alt, hvad du kan få brug for.

Er det så lige pebret nok, kan du stadig få en “normal” eBoss til noget mindre penge LIGE HER.

Faktum er bare, at hvis du vil være kongen af cykelstien, så er en eBoss Mission Command det helt rigtige køretøj.

SE MERE OM EBOSS MISSION COMMAND HER

eBoss DC CAMO 2023 – MISSION COMMAND


Se andre seje sager om: