Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du går og drømmer om at indtage luften med din helt egen kameradrone, er den nye DJI Mavic 3 noget af det lækreste, du kan sende op i skyerne.

Den er nemlig læsset med funktioner til professionelle skud, og her i artiklen kigger vi nærmere på det lille vidunder.

KØB DJI MAVIC 3 HER

Kompakt kraftkarl med det bedste kamera

I forhold til tidligere versioner, har DJI valgt at gå all in med den nye Mavic 3.

Det betyder, at du får et voldsomt lækkert kameramodul fra svenske Hasselblad – der jo leverede kameraerne, som forevigede Månelandingen i 1969. Her er hovedkameraet et 4/3 tommer CMOS med 20 megapixel stillbilleder og video i op til 5,1K med 50 fps og 4K med 120 fps, mens det ekstra kamera byder på 28x hybrid zoom.

Tilsammen er det kram for kræsne fotografer med sublim støjhåndtering, dybdeskarphed og kæmpe detaljerigdom, som simpelthen bare leverer vanvittigt skarpe skud. Her kan du så vælge farveprofilen Hasselblad Natural Color Solution til selv at levere flotte farver, eller du kan manuelt korrigere dem i redigeringen.

Så er det bare ekstra imponerende, at DJI Mavic 3 kun vejer 895 gram, mens du kan folde den sammen til kun at fylde 22,1 x 9,6 x 9 centimeter. Det er altså pænt let at tage den med på eventyr.

Og her kan du så udnytte det store batteri, der giver en imponerende flyvetid på 46 minutter, mens dronen selv laver 3D-kort over omgivelserne, så den automatisk styrer udenom forhindringer. Det gælder jo om at flyve sikkert.

Når du lægger det hele sammen, er DJI Mavic 3 en mega blæret drone, der giver dig de bedste forudsætninger for fede luftskud.

Det er luftens konge.

KØB DJI MAVIC 3 HER

DJI Mavic 3

ER DU PÅ UDKIG EFTER MERE DRONE-LIR?

Når du først har en ordentlig drone, er mulighederne nærmest uendelige. Men det stopper ikke der, for der er et hav af ekstraudstyr til dit nye legetøj, mens der jo også kommer nye droner til hele tiden.

Så hvis du vil være opdateret med det nyeste grej, kommer vi lige med et tip. Danske Proshop har nemlig et kæmpe udvalg af droner og tilbehør, så du hele tiden kan være skarpt flyvende.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

DJI Mavic 3


Se andre seje sager om: ,