Kender du Distinguished Gentlemans Ride? Måske, måske ikke. Det er i hvert fald 100% sikkert, at det er et fedt arrangement, der løber af stablen d. 29. september i år i København og Århus, og du er inviteret sammen med vennerne. Her i artiklen dykker vi dybere ned i den verdensomspændende bevægelse og giver dig info om, hvad der venter på turen her i Danmark.

Lad os starte med en video hvor du ser, hvordan det foregik til Gentlemans Ride sidste år i København.

HVAD ER GENTLEMANS RIDE?

Det hele startede i Australien i 2012, da en flok bikere ville sætte fokus på, at ikke alle bikere er “bad guys”, så de klædte sig i det fineste tøj og kørte en tur på de tohjulede. Det skabte så meget opmærksomhed, at de tog konceptet et skridt videre. Nu ville de bruge køreturen til at samle penge ind til en god sag, som alle mænd kunne forholde sig til. Stadig med fokus på, at man klæder sig som en distinguished gentleman og opfører sig derefter, når man kører på motorcykel. Ja, det er gennemført god stil.

Og du kan selv være med i Gentlemans Ride i København og Århus, når 2019-udgaven bliver kørt 29. september 2019. Her kører du med og støtter samtidig et godt formål, for alle midler indsamlet i forbindelse med Gentlemans Ride går direkte til forskning i mænds helbred med særligt fokus på prostatakræft og mental sundhed. Er du frisk, så se mere her. Generelt er Danmark faktisk et af de lande i verden, der samler flest midler ind, og i år er København indtil videre nummer 8 i verden ud af 650 byer. Imponerende.

Hop på motorcyklen i dit pæneste tøj og støt et mega godt formål

I år bliver det endnu vildere

Der er allerede lagt i kakkelovnen til en vild tur i København og Århus d. 29. september, hvor der på nuværende tidspunkt er 320 tilmeldinger i hovedstaden og 175 deltagere i det jyske. Og der kommer endnu flere. Programmet lyder således:

KØBENHAVN

Vi mødes på Christiansborg Slotsplads klokken 13.00 og kører rundt i København med afslutning hos Løgismose på Nordre Toldbod. Her vil der være mad, band, kaffe med mere. Patientforeningen for prostatakræft vil også være der. Inden vi mødes på Christiansborg Slotsplads, er der Morgenmads-event hos Fa. Moto-Sport på Degnemose Allé 4-6 i Brønshøj fra klokken 9.00 til 11.00, hvor vi varmer op med hygge og lidt godt til maven. Du kan se mere om morgenmads-eventet HER. Hvis du er frisk på endnu mere opvarmning, så Holder Knucklegrease Garage et pre-event på Sdr Ringvej 30 B i Roskilde d. 21. september fra klokken 13.00 til midnat, og du kan læse mere om eventet HER.

ÅRHUS

Programmet i Århus strækker sig faktisk over en hel weekend.

Fredag d. 27. september starter det hele med et pre-party. Her vil der være Live musik, DJ, grillboder og masser af drikkevarer. Festen finder sted i Åbyhøj hvor Aros Classic Motorcycle Community (ACMC) holder til i en kæmpe garage. ACMC er arrangørerne af DGR i Århus.

Lørdag mødes alle interesserede til et Ride-out til en søstergarage i Århus, som byder på morgenmad. Derefter er der fuldt program med Ride-Outs til forskellige spændende destinationer i og omkring Århus. Lørdag slutter tidligt, da vi skal være friske og klar til at iklæde os det fineste puds og køre DGR gennem gaderne i Århus.

Søndag kulminerer i det store DGR. Borgmester Jakob Bundsgaard holder tale inden vi starter op og kører ud i gaderne i Jyllands hovedstad. Du kan se meget mere om arrangementet i Århus lige HER.

Hop på motorcyklen i dit pæneste tøj og støt et mega godt formål

Vi støtter op om det gode formål

I samarbejde med Gentlemans Ride er vi stolte af at præsentere denne Jerry Can Lommelærke med plads til 100 ml. af dit fineste sprut.

Du kan vælge mellem farverne sort og grøn, der begge er prydet med Mandesagers logo på den ene side og Gentlemans Rides logo på den anden, og der medfølger desuden en tragt, der gør det meget lettere at fylde nyt brændstof på dunken, mens det hele leveres i en flot gaveæske.

Selve lommelærkerne er lavet af rustfrit stål, der har fået en omgang pulverlakering i de originale sorte og grønne munderinger, som der blev benyttet til Jerry Cans under 2. Verdenskrig. Låget sidder selvfølgelig solidt fast på håndtaget, så du ikke mister det undervejs. Yes, der er styr på stumperne.

KØB JERRY CAN LOMMELÆRKEN HER

Hop på motorcyklen i dit pæneste tøj og støt et mega godt formål


Se andre seje sager om: ,