Nu er jeg så heldig, at jeg næsten aldrig får myggestik. Ja, jeg ved ikke hvorfor, men de kan åbenbart ikke lide mig.

Til gengæld har jeg flere kammerater, der er dækket af beviser på de små bæsters besøg gennem det meste af sommeren. Og de prøver stort set alt uden effekt.

Derfor er der brug for skrappere midler, og det må man sige det her bærbare insektnet er. Det dækker nemlig hele overkroppen, så de små sataner slet ikke kan komme i nærheden af huden, og så er der den ekstra bonus, at der samtidig er beskyttelse mod solens stråler, hvilket jo er ret praktisk om sommeren.

Der er også åbninger til armene, så du kan ordne havearbejde og andre ting, mens du er beskyttet.

Hey, nogle gange er man bare nødt til at gå til ekstremerne for at være i sikkerhed.

Læs også: Hængekøjen der beskytter mod myg