Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Grejet er selvfølgelig Alfa og Omega i seriøs gaming, men du behøver altså ikke købe dig fattig for at følge med i cyberspace.

Danske FOURZE har nemlig specialiseret sig i at lave kram til fair priser, og nu er de klar med et nyt gaming tastatur og et trådløst gaming headset, der hjælper dig med at være skarpere på serveren.

Her i artiklen kigger vi nærmere på nyhederne, og du kan se hele sortimentet hos FOURZE LIGE HER.

FOURZE GK60 Gaming Tastatur

Kompakte keyboards er virkelig populære lige for tiden, og det nye FOURZE GK60 Gaming Tastatur følger trenden med sit design, der er skrumpet til 60% af størrelsen på et normalt keyboard.

Det giver mere plads til musen, og så er det jo også lettere at rykke med i tasken, når du skal til LAN-fest.

Der er til gengæld ikke sparet på de lækre specs. Du får et solidt keyboard med RGB, 11 forskellige omskiftelige LED-tilstande og mekaniske Outemu RED switches, der er testet til at klare hele 50 millioner tastetryk, og det er alligevel mange timers gaming. Dine fingre giver nok op, før keyboardet gør det.

Her bestemmer du så selv, om forbindelsen skal klares med USB-C eller Bluetooth 5.0, men lige meget hvad du vælger, så er der fuld kontrol til fingerspidserne.

FOURZE GK60 Gaming Tastatur

FOURZE GH400 Trådløs Gaming Headset

Støjreducering er afgørende, når du koncentrerer dig om at fange de små lyde i spillene, der kan gøre hele forskellen på succes eller fiasko.

Og det er lige præcis, hvad du får med det nye FOURZE GH400 Trådløs Gaming Headset, hvor ørekopperne med memory skum er med til at holde endnu mere støj ude – og sikre komforten igennem de lange sessioner foran skærmen.

Du kan enten forbinde med et 3,5 mm. Jack stik, USB eller via en trådløs sender, og hvis du vælger den kabelfri løsning er der strøm nok til 17 timers gaming.

Smid så lige 7.1 Surround Sound oveni hatten og så har du altså et sprødt headset, der forkæler ørerne.

KØB HEADSETTET HER


Se andre seje sager om: