Elon Musk chokerede stort set alle bilinteresserede verden over, da han her forleden introducerede den nye Tesla Cybertruck. Man kan jo sige meget om designet, og det er der virkelig også blevet gjort, for nogen anser den som en direkte øjebæ, mens andre er vildt begejstrede for det skøre udseende. Det er i hvert fald 100% sikkert, at den skiller sig ud fra alt andet med fire hjul derude.

Og så er der flere muligheder med de kantede former, for selvfølgelig er Tesla Cybertruck perfekt som LEGO-sæt. Det ser næsten ud som om, at den er designet ved hjælp af LEGO, hvorefter den byggede en bil i rigtig størrelse.

Så er det bare en skam, at der ikke er tale om et officielt sæt, for indtil videre er Cybertrucken af LEGO blot et koncept. Men Billund-koncernen burde se at starte produktionen op, for det ville da blive et populært sæt.

Og nu vi er ved LEGO. Hvis du leder efter et sæt til dig selv eller en god Julegave, så er der i denne uge -30% rabat på hele sortimentet hos den officielle danske LEGO webshop. Det er da fedt. Og som en ekstra bonus kan du udover de stærke tilbud også få cashback ved at tilmelde dig hos danmarks største cashback-site, Eovendo, LIGE HER. Det er helt gratis at tilmelde sig, og så får du cashback fra 400 webshops.

Men hvad er cashback? Det får du forklaret herunder.

Selvfølgelig er Tesla Cybertruck perfekt som LEGO-sæt

Hvad er Cashback?

Du har lige spottet et lækkert produkt på hjemmesiden hos LEGO, så det smider du i kurven, betaler og afventer nu pakken i posten. Men hvad nu, hvis du oveni hatten kan få en håndfuld penge sat direkte ind på din konto? Det kan du med den danske online-tjeneste Eovendo, for det er danmarks største cashbacksite. Nu tænker du måske: “Jamen, hvad er det der cashback nu for noget?” Jamen, det er meget simpelt, og forklaringen får du her.

Cashback går i al sin simple genialitet ud på, at Eovendo har lavet aftaler med mere end 400 forskellige onlineshops, der alle gerne vil have dig til at handle hos dem. Det er de villige til at betale for. De betaler derfor provision til Eovendo, som herefter deler den med dig. Se, det er en vaskeægte win-win.

SE UDVALGET AF WEBSHOPS HOS EOVENDO

Du opretter dig simpelt og elegant som bruger hos Eovendo, og så kan du sammen med 350.000 andre brugere få cashback. Herefter handler du på nettet, præcis som du plejer. Hver gang du så køber et produkt i en webshop, der også har en Eovendo aftale, får du sat penge ind på kontoen. Det betyder altså, at du i sidste ende får penge tilbage, når du køber en vare. Sådan en idé kan vi godt lide, og det bliver faktisk lynhurtigt en del af dine naturlige shopping-vaner.

Genial dansk online-tjeneste giver dig penge, når du handler på nettet

400 anerkendte mærker er med

Superdry, Puma, CDON.COM, Coolshop, Nice Hair, Stylepit, Bestseller, Adidas, Jack&Jones og Bodystore.dk er bare et lille udsnit af det kæmpe udvalg i klubben hos Eovendo. Det betyder altså, at du højest sandsynligt har handlet hos en af dem før og sikkert vil gøre det igen i den nærmeste fremtid. Og der kommer hele tiden nye til.


Se andre seje sager om: , ,