Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Tilbage i 2016 søsatte de to venner Jacob Reimer Olesen og Jesper Damgaard Petersen deres fælles idé, som senere skulle vise sig at være et kæmpe hit.

Barberskabet leverer nemlig barberblade af høj kvalitet til en fornuftig pris direkte i din postkasse, så du hele tiden er godt dækket ind. Ja, det er et abonnement til skarp barbering, så du slipper for at købe dit grej i supermarkedet til overpris.

Nu har de så udvidet sortiment med en lækker t-shirt – som du desuden kan købe uden abonnement – og dem har vi prøvet her på redaktionen for at se, om de kan klare en tur gennem mandehørmen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Barberskabets t-shirt.

Bestil for minimum 300 kr. og spar 20% på hele sortimentet. Brug rabatkoden Mandesager20 ved checkout!

SE MERE HOS BARBERSKABET

Fri for pletter og trælse lugte

Det første du mærker, når du tager Barberskabets t-shirt ud af indpakningen, er den bløde og lækre kvalitet. Den er simpelthen bare rar at røre ved.

Det samme gælder, når du tager den på. Jeg er imponeret over, hvor godt den sidder på kroppen, og det er takket være opbygningen af 80% økologisk bomuld og 20% Modal, der sammen med en regulær pasform gør den ideel til alle kropsformer. Her er det så ekstra fedt, at den er vasket på forhånd, så du slipper for ubehagelige overraskelser efter første vask. Du ved, den t-shirts der bare sad perfekt første gang er pludselig ikke så god efter en tur i vaskemaskinen.

Det gør t-shirten fra Barberskabet, og den er stadig blød efter flere vaske.

Til gengæld behøver du ikke vaske den så ofte. Sammensætningen af bomuld og Modal gør den nemlig åndbar og svedtransporterende, hvilket i praksis holder den frisk og fri for kedelige svedlugte. Hvor jeg selv plejer at skifte t-shirt efter en enkelt dags brug, kan jeg her godt bruge den samme t-shirt tre gange, før den ryger til vask. Altså ikke efter en hård omgang træning, men til stille og rolige dage på kontoret, går det ganske fint.

Det skyldes så ikke mindst, at den også holder sig ren. Barberskabet laver indtil videre kun en hvid t-shirt, og den er overfladebehandlet til at afvise vandbaserede substanser. Det virker faktisk, for jeg har spildt kaffe på den. Ja, jeg er lidt klodset, men det var lige til at skylle væk, fordi kaffen ikke fandt vej ind i selve t-shirtens fibre, men bare blev på overfladen.

Det er sgu ret genialt, og Barberskabet lover, at den pletafvisende effekt holder minimum 10 vaske og ofte mange flere. Så langt er jeg ikke kommet endnu, men indtil videre, gør den lige præcis, hvad den skal.

Det er lækkert med en hvid t-shirt, men de bliver jo hurtigt beskidte. Den her t-shirt holder sig hvid, og den er modstandsdygtig overfor den sædvanlige mandedunst, som ellers hurtigt kan sprede sig.

Bare en simpel t-shirt uden dikkedarer.

Bestil for minimum 300 kr. og spar 20% på hele sortimentet. Brug rabatkoden Mandesager20 ved checkout!

SE MERE HOS BARBERSKABET

Barberskabet-tshirt

Med eller uden abonnement

Det bliver ikke meget mere basis end en hvid t-shirt. ALLE ejer jo en hvid t-shirt. Og med Barberskabets t-shirt får du en trofast følgesvend gennem tykt og tyndt, der er lækker at have på og samtidig ikke skal vaskes hele tiden.

Så er det selvfølgelig ekstra lækkert, at den også er god mod miljøet, for den 100% økologiske bomuld er dyrket helt uden brug af skadelige pesticider eller syntetisk gødning, mens den desuden er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at den er produceret i overensstemmelse med miljømæssige og socialt ansvarlige metoder.

Hey, man kan godt se skarp ud og samtidig udvise god stil mod miljøet.

Og du behøver ikke gå all in, hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, om t-shirten er noget for dig. Selvom den faktisk allerede har vist sit værd ved at være solgt i 20.000 eksemplarer, men Barberskabet rykker mere end 17.000 anmeldelser på Trustpilot med en rating på 4,7 ud af 5 stjerner. Du kan nemlig snuppe en prøvepakke med en t-shirt til kun 79 kroner og lige give den en tur på kroppen, før du beslutter dig for at modtage den på abonnement hver måned.

Er du så vild med den, kan du springe på en løsning, hvor du enten modtager to t-shirts hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned.

Du kan også bare lave et enkeltkøb, som jo er lige ud ad landevejen.

Lige meget hvad du vælger, får du en super t-shirt, der sidder mega godt og holder sig frisk i lang tid.

SE MERE HOS BARBERSKABET

Barberskabet-tshirt