Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og hvis den står på kør-selv-ferie, gælder det om at have styr på stumperne.

Derfor har vi fundet 7 sager fra Autodoc, der er værdige til at komme med i bilen, når du rykker på tur.

Køleboksen sørger for kold mad og drikke

Uden mad og drikke dur helten ikke. Og hvis du nogensinde har prøvet at være på langtur med et bagsæde fyldt med utilfredse unger, kender du også værdien af en kold sodavand.

Det får du rigeligt af med den her køleboks, for den rummer 40 liter og er lige til at forbinde til cigartænderen. Så er det jo bare en bonus, at den er A+++ energibesparende, så du suger mindst muligt fra bilens batteri.

KØB DEN HER

Et Dashcam dokumenterer uheld

Det er selvfølgelig andre, der er skyld i eventuelle uheld. Aldrig dig selv, for du er en fremragende bilist.

Men hvis uheldet er ude, så sørger det her Dashcam for at dokumentere det, så du er bedre stillet efterfølgende. Opløsningen er HD, og du lagrer videoerne på MicroSD eller en ekstern harddisk.

KØB DET HER

Tagboksen øger opbevaringspladsen

Du kommer hurtigt i pladsproblemer, når hele familien skal med på tur, så der er brug for ekstra lagerplads.

Med den her tagboks fra Thule får du hele 610 liter ekstra plads på taget, og den kan tage imod 75 kilo. Den er også ret let at smide på taget med kvikmonteringssystemet PowerClick, der klikker, når boksen er korrekt monteret. Så er du 100% sikker på ikke at tabe den på Autobahn.

KØB DEN HER

Håndstøvsugeren holder orden undervejs

Nå ja, det er måske ikke specielt sexet med en støvsuger i bilen, men til gengæld er det pokkers praktisk, når først ungerne har fortæret en halv pakke kiks, mens den resterende halvdel flyder rundt i sæderne og bunden af bilen.

Her får du en let løsning til oprydningen, og der medfølger endda flere børstehoveder til at komme helt i bund, mens opladningen er nem med en handy opladerstation.

KØB DEN HER

Inverteren holder alle kørende med strøm

Ja, i disse dage skal det meste sjove udstyr bruge strøm. Og med den her Inverter omdanner du cigartænderen til 220-240 Volt eller 110-120 Volt, så du kan smide et ganske almindelig stik eller to USB-stik direkte i strømkilden.

Det bliver du glad for, og det gør de øvrige passagerer i øvrigt også.

KØB DEN HER

Cykelholderen sørger for jernhestene

Du har jo i forvejen bilen til at få jer rundt på sightseeing, men nogle gange er det bare federe at foretage eventyrene på to hjul.

Med den her cykelholder fra Thule kan du slæbe tre cykler med på tur, og takket være den smarte fodpedal, der kan vippe holderen, får du stadig let adgang til bagagerummet.

KØB DEN HER

Elscooteren klarer svipturene

Skulle du foretrække en elscooter fremfor cyklen, så er der efterhånden en række fede derude. Og nogle af de bedste kommer fra XIAOMI, der virkelig leverer varen.

Den her version klarer snildt at tage en granvoksen mand med på tur, mens den også er brugbar til ungerne. Det gør det jo lidt lettere at få dem til at hente morgenbrød, hvis de kan tage elscooteren.

KØB DEN HER