Det kan være skræmmende at skulle stille det helt store spørgsmål. Men det er absolut det hele værd. For at lette bekymringerne og nerverne har eksperterne hos VANBRUUN samlet deres bedste råd til at stille det spørgsmål, som forhåbentlig ender med evig kærlighed. Læs videre for at lære mere om forlovelsesringe, og hvordan du vælger den, der passer bedst til dit budget og personlige stil.

Budget

Hver kunde og hvert budget er unikt. Der er ingen faste regler for, hvor meget man bør bruge på en ring. Den gamle tradition lyder, at en forlovelsesring bør koste det samme som tre månedslønninger. Men i dag er der ingen regler for, hvor meget ringen bør koste. At have et budget hjælper med at begrænse mulighederne og gør jagten på den perfekte ring lettere.

Personlig stil

Det er meningen, at en forlovelsesring skal bæres og nydes resten af ens liv. Derfor bør designet passe til bærerens livsstil og personlige stil. Så vær opmærksom og find frem til, hvilke smykker dit livs udkårne normalt bærer. Er de lavet af gult- eller hvidguld? Er smykkerne klassiske med et moderne design eller pompøse med glans og farver? Vælg en forlovelsesring, indfatninger, diamant og metal baseret på bærerens garderobe og liv.

Ekspertråd

Har dit livs udkårne et arbejde, hvor man bruger hænderne meget? Hvis det er tilfældet, vil vi anbefale at vælge et mere sikkert design, såsom en bezel eller en lav indfatning, hvor diamanten ikke er udsat. Et eksempel kan blandt andet være pædagog eller håndværker.

Størrelse

Den rigtige ringstørrelse er et must for at sikre optimal komfort. Men du behøver ikke at vælge den rigtige størrelse første gang – i hvert fald ikke hos VANBRUUN. VANBRUUN tilbyder nemlig gratis størrelsesjustering inden for de første 90 dage. Derudover har vi også ringmålere i forskellige størrelser, som du kan låne og prøve og dermed gøre det nemmere at finde den rigtige størrelse.

Er du i tvivl?

VANBRUUN tilbyder et komplet sortiment af prøveringe, som er identiske med vores udvalg af ringe. På den måde kan du låne en ring, som du kan bruge til frieriet, og herefter kan I vælge ringe sammen efter det store “JA!”.

Vil du gerne lære mere om VANBRUUN og vores store udvalg af forlovelsesringe, vielsesringe, smykker og diamanter? Så kan du besøge VANBRUUN eller booke en aftale med vores eksperter i København.