Dette er sponsoreret indhold

Flere og flere virksomheder vælger at lease deres firmabiler, og det kan der være mange gode grunde til. Blandt andet kan du lease splinternye biler direkte fra fabrikken. Der findes i dag et væld af leasingudbydere, men her får du tre fordele ved erhvervsleasing hos GoMore

De økonomiske fordele

En firmabil skal ofte gerne se ordentlig ud, da den på mange måder er med til at repræsentere firmaets stil udadtil. Det kan have betydning for kundernes helhedsopfattelse af en virksomhed. Ved erhvervsleasing har din virksomhed muligheden for at lease økonomiske biler til fornuftige priser. Leaser du gennem GoMore, bliver bilen registreret i virksomhedens navn. Dét gør, at bilen kan benyttes af flere medarbejdere, hvilket også er en fordel, hvis en medarbejder stopper. Ligeledes kan du gennem GoMore udleje bilen, når virksomheden ikke bruger den. Hvis du eksempelvis skal på ferie eller forretningsrejse uden bilen, så kan du leje den ud til nogle, som står og mangler en bil. Så kan bilen tjene lidt penge imens, du ikke bruger den. 

Alt i en aftale 

Hvis du erhvervsleaser hos GoMore, så skal du ikke selv tænke på service og forsikring. Dette er inkluderet i leasingprisen på forhånd. Det giver den fordel, at alt er samlet i én regning. Det gør det let at holde styr på udgifterne, hvilket bogholderen vil sætte pris på. At forsikringen er inkluderet i leasingaftalen betyder også, at hvis du har en medarbejder, som endnu ikke er elitebillist, så skal du ikke betale ekstra. 

Vælger du at benytte muligheden for at udleje bilen, når virksomheden ikke selv bruger den, så skal du heller ikke bekymre dig om forsikring. Bilen er dækket på forhånd, så du trygt og roligt kan leje bilen ud.

Du kan passe på planeten

Foruden at du og virksomheden kan være med til at passe på planeten ved at leje bilen ud, når den ikke bliver brugt, så kan du også hjælpe klimaet på en anden måde. Med erhvervsleasing hos GoMore har medarbejderne mulighed for at bruge bilen til både erhvervskørsel og privatkørsel. Det kan spare medarbejderen for selv, at skulle købe eller lease en bil, hvilket giver en bil mindre på vejene. Det er til gavn for både medarbejderen og miljøet. Der er altså mange gode grunde til at benytte dig af erhvervsleasing, hvis du mangler en lækker firmabil.