Denne artikel er lavet i samarbejde med ANNOBIKE

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er på udkig efter en ny cykel, skal den selvfølgelig være udstyret med en elmotor, og hvis den så også skal være sej, ligger den nye ANNOBIKE A1 lige til højreskøjten. Det danske firma har lige lanceret den kradse elcykel, og det fejrer de med en stærk introduktionspris. Her i artiklen kigger vi nærmere på den solide cykel.

KØB ANNOBIKE TIL INTROPRIS VED AT TRYKKE HER

Lad os starte med en video, der viser cyklen ude i det fri, hvor den hører hjemme.

Dansk design og høj kvalitet

ANNOBIKE A1 er designet her i Danmark af folk med flere års erfaring i cykelbranchen. De ved altså godt, hvordan en god cykel skal skrues sammen, og derfor er ANNOBIKE A1 et 100% originalt design med alt fra ramme til sammensætningen af enkelte dele. Det har taget 1 år at udvikle cyklen helt fra bunden, og den er designbeskyttet for at forhindre uoriginale kopier. Dette er den ægte danske vare.

Der er ikke taget nogen genveje, og stellet er således lavet af holdbart 6061 aluminium, mens baghjulsophænget af en legering med en blanding af aluminium og stål er inspireret af performance motorcykler, hvilket udover den forbedrede kørerdynamik bare ser pokkers sejt ud.

Resultatet er en ekstra stærk elcykel, som er bygget til det grove liv på landevejen eller i storbyjunglen. Med fede dæk, dobbelt kronet forgaffel med hydraulisk affjedring og 7-trins Shimano Tourney gear er du godt dækket ind på specs, og så er der selvfølgelig et farve display på styret til at fodre dig med informationer om alt fra fart til rækkevidde.

Rækkevidden er i øvrigt angivet til 60 kilometer, hvilket burde være mere end rigeligt til at dække de fleste behov. Skulle du dog løbe tør for strøm på turen, er det bare med at trampe i pedalerne – for selv uden el, er det en glimrende cykel.

KØB ANNOBIKE TIL INTROPRIS VED AT TRYKKE HER

Danske ANNOBIKE lancerer kraftig elcykel med fede dæk

Hvad så med farten?

EU-lovgivningen dikterer, at elektriske cykler maksimalt må være udstyret med motorer på 250 Watt og køre 25 km/t med elektrisk hjælp, hvis de skal være godkendt til at køre på offentlige veje. Så det er selvfølgelig en tilgængelig variant af ANNOBIKE A1.

Den findes så også i en motor-version med 750 Watt og en topfart på 32 km/t, men den kan du ikke benytte lovligt på vejene her i Danmark.

Sådan er reglerne nu engang, og de skal overholdes.

KØB ANNOBIKE TIL INTROPRIS VED AT TRYKKE HER

Danske ANNOBIKE lancerer kraftig elcykel med fede dæk

Se andre seje sager om: