Det kan da godt være, at du er kold i røven, når du nyder udsigten over imperiet fra din stol, men med bagdelen solidt plantet i en Nordic Executive Stol har du også god grund til at være en verdensmand, for det er virkelig en lækker trone. Så slå du bare røven i sædet. Designet er klassisk og helt stilrent, og så kommer stolen med ekstra meget polstring, klasse 4 gaslift, justérbart armlæn i fire retninger og full tilt, så du kan læne dig helt tilbage og snuppe en powernap. Det kan en rigtig verdensmand jo også have brug for. Og det bestemmer han heldigvis selv.

Vi er så heldige, at vores webshop Mandegrej.dk er officiel forhandler af de lækre stole, og du kan komme direkte til Nordic Executive stolen ved at trykke her.

Og for lige at gøre det hele endnu mere lækkert, får du lige nu -20% rabat, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER20 ved bestilling af Cognac-stolen.

Hvis du alligevel ikke er parat til at kravle op på topmodellen, som Nordic Executive uden tvivl er, har vi desuden et skarpt arsenal af kontorstole til mere prisvenlige bagdele. Du kan tjekke hele udvalget ved at trykke her. Så er du godt siddende allerede fra 799 kroner.