Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er længe siden, et ur udelukkende tjente det formål at informere brugeren om tiden.

Det ved de hos Casio, der tilbage i 1983 introducerede den første version af G-Shock, og her 40 år efter er de ekstremt hårdføre ure mere populære end nogensinde før. Ja, de er nærmest over det hele.

Det skyldes selvfølgelig, at de er så godt bygget, at de er stort set umulige at ødelægge, og så er der det ikoniske design, som findes i et hav af forskellige modeller og farver, så der virkelig er noget for enhver smag med mulighed for at udtrykke din personlige stil.

Det har også gjort urene til et kæmpe hit blandt verdenskendte stjerner, der flasher G-Shock overalt på nettet, og her i artiklen kigger vi nærmere på de mest populære ure.

G-Shock brager igennem - her er urene der tager nettet med storm

Et statement til armen

Det er ikke tilfældigt, at artister og modeikoner verden over har kastet kærligheden på netop G-Shock.

Det gælder folk som ASAP Rocky, Lil Wayne, Pharrell Williams, Rihanna og Kim Kardashian, der alle inkluderer G-Shock urene i deres personlige stil, og derfor ser du ofte de store navne med de robuste ure på armene, hvor de får massiv eksponering.

Hvert ur er nemlig et statement om pålidelighed og god stil. Et klokkeslæt kan du jo få mange steder fra, så når du vælger at smide et G-Shock på armen, handler det i lige så høj grad om et tilbehør, der skiller dig ud fra mængden.

Her er der virkelig mange G-Shock ure at vælge imellem, og en af de absolutte favoritter lige nu er modellen GA-2100, der også går under navnet “CasiOak”. Det har faktisk fået kultstatus blandt ur-entusiaster og modeikoner verden over, og det mikser et stilfuldt design med de velkendte Casio dyder som holdbarhed, funktioner og en overraskende lav pris.

Det er nemlig rigtigt, på trods af den virkelig høje kvalitet, er et G-Shock ur ikke særligt dyrt.

G-Shock brager igennem - her er urene der tager nettet med storm

De unge følger efter

Sådan er det jo ofte, når de kendte mennesker viser vejen, og i en tid, hvor teknologi og mode smelter sammen som aldrig før, er G-Shock blevet en af de mest eftertragtede accessories blandt unge.

Her er GA-2100 “CasiOak” selvfølgelig ekstremt hypet lige for tiden, og modellen findes da også i flere fede varianter med klassisk stål, matsort urkasse og endda også en skeleteret udgave, der nærmest er umulig at få fingrene i. Men det er muligt, og de heldige får altså et fedt ur på armen.

Populariteten er nemlig eksploderet på nettet, hvor SoMe-kanaler som TikTok og Instagram bugner med lækre billeder og videoer af de mange forskellige G-Shock ure, og udover GA-2100 “CasiOak” er der mange muligheder for at komme med på hype-toget.

Det betyder, at du kan springe på alt fra de store luksus-ure med modellerne MT-G og MR-G, de professionelle digital- eller analogure i Master of G Series eller en af de mange specialmodeller.

Lige meget, hvad du vælger, så er G-Shock bare noget helt specielt, og hvert ur er et statement og eftertragtet tilbehør.

Du kan helt sikkert finde et G-Shock ur, der er lige dig.

G-Shock brager igennem - her er urene der tager nettet med storm


Se andre seje sager om: ,