Annonce

Undgå rod med en docking-station

Hvis du er den type mand der er hoppet helt med på Apple-toget, har du sikkert både iPhone og Apple Watch. De to ting arbejder glimrende sammen til hverdag, og giver en sammenhængende brugeroplevelse der gør, at man får det fulde ud af begge gadgets. Dog kan opladning hurtigt blive lidt af et tilfældigt rod af ledninger.

Her kan det være en fordel at erhverve sig en to-i-en docking-station. Bamboo 2in1 Watch/ iPhone holder er et glimrende eksempel på en sådan. Lavet i stilrent bambusmateriale af høj kvalitet, er det en elegant måde at have sine enheder til opladning på. Dermed får man et fast sted at opbevare og oplade sine Apple-enheder, og undgår for meget rod med ledninger over det hele.

Aldrig mere bange for at miste sine vigtigste ejendele

De fleste moderne mænd forlader stort set aldrig deres hus uden tre ting: telefon, pung og nøgler. Disse tre ting er essentielle i de flestes dagligdag, og at miste en af dem kan være en stor irritation. Dette behøver man dog ikke frygte med en gadget som Tile.

Tile er grundlæggende en tracker der hjælper med at finde både nøgler og pung via mobilen. Tile kommer både i form af en nøglering og i en fladere, dankortlignende enhed ligetil at putte i pungen. Kan du ikke finde enten pung eller nøgler kan du både spore dem via appen på din mobil, eller få dem til at spille en høj lyd. Omvendt kan du fra Tilen udsende et signal der får mobilen til at afspille en lyd.

Smart og stilfuld beskyttelse af din telefon

Smartphones er efterhånden en fast del af de fleste mænds dagligdag, og er for de flestes vedkommende deres vigtigste gadget til daglig. Med så stor vigtighed for ens dagligdag er det også vigtigt at beskytte ens smartphone mod alt fra overfladiske ridser til mere seriøse skader. Dette løser de fleste med et cover til telefonen.

Covers kommer i mange forskellige udgaver, og er dermed en gylden mulighed for at sætte et personligt præg på sin telefon. For den moderne mand kan dette præg med fordel være et mere fashionabelt præg som for eksempel et iPhone X Læder Cover. Coveret giver et eksklusivt look uden at være for flashy, og kommer desuden i forskellige farver. Hvad end farve man vælger, vil coverets lækre kvalitet passe til den lækre iPhone det beskytter.

Retrogadget til den retro-moderne mand

Selvom gadgets typisk forbindes med nyere teknologi, kan gadget-markedet ikke se sig fri for den interesse for alting retro der så oppe i tiden. En af de helt store retrotrends over de seneste par år har været pladespilleren og LP’ens comeback. Fra at være dømt helt ude for bare et årti siden har pladeindustrien set et decideret boom over hele kloden, og mænd verden over finder stor glæde i far og farfars gamle samlinger.

For at være med på denne bølge må man nødvendigvis have en pladespiller. Heldigvis er udvalget stort, og der findes pladespillere til de fleste behov. Er man ikke så interesseret i at bruge for mange penge og vil måske mest bare have en lille, fiks retrogadget, er dette fuldt muligt. Mange firmaer laver pladespillere hvor alt er indbygget. Bare set dem i en stikkontakt, smæk pladen på og så er du i gang. Udvalget af mere seriøse pladespillere er også stort – selv i de mere overkommelige prisklasser.

Perfekte cocktails hver gang

Drikkevaner ændrer sig som så mange andre ting. Selvom en kold øl nok aldrig går helt af mode, kan det ikke benægtes cocktails er blevet et mere almindeligt indslag i byen og til middage. At komme ind i cocktailgamet kan dog være en udfordring, men som med mange udfordringer kan det løses med en gadget.

Perfect Drink PRO er en digital vægt der kan kobles op med din telefon. Her kan man downloade den gratis app der guider dig gennem cocktailmixningen. Du stiller blot det medfølgende mixglas på vægten så fortæller appen dig trin for trin hvad der skal i drinken, mens vægten sørger for at de nøjagtige mængder kommer i, og alt du behøver er at følge instruksen og servere lækre drinks for dine gæster.